Хасан Азис дава светена вода на християниМоже да харесате още...

20 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Естествено, че Дева Мария е умряла или според католиците се е възнесла в Турция. Това е центърът на света, нали? Това е толкова вярно, колкото че Христос бил македонец, както писа един скопски парцал, пардон, вестник преди два дни.

 2. victory каза:

  Нека ти напомня в случай че не знаеш , а това е факт :“БУДА ,ИСУС ХРИСТОС и АЛЛАХ“СА ЕДНО .Така че не е необходимо да нападаш всеки .Въпроса по скоро е:“Вярваш в БОГ не вярваш в БОГ“Тази максима е била актуална преди ,актуална е сега и винаги ще бъде.

 3. Дон Кихот каза:

  Попълни си профила, за да видим кой си. На анонимни типове не вярваме.

 4. victory каза:

  Не те карам да вярваш в мене . Вярвай в Създателя Ни .

 5. Дон Кихот каза:

  Кой е твойт създател: „БУДА ,ИСУС ХРИСТОС и АЛЛАХ“???

 6. toshev2006 каза:

  излишно е да се заяждаш с човека, не ти ли стана ясно, че не е православен, пък и няма намерение да бъде!

 7. рътеп каза:

  Аз се радвам. че текива хора като теб влизат в този сайт! Но не разбирам защо движиш нещата към спор, или пък искаш подсъзнателно, може би да ни покажеш, че сме заслепени и един вид, да ни отвориш очите… Хм… аз лично уважавам всеки, независимо какъв е. Можем да черпим един от друг, не да спорим…

  Има една такава ЗЛОБА – ненавист към другия и различния, която присътва за съжаление и тук, – глупци ли сме или какво? Много четем, много сме духовни, а от езика ни само лайна илизат (с извинение)! (това не беше към теб насочено) 🙂

  поздрави!

 8. victory каза:

  Източно Православен съм се родил и такъв възнамерявам да си отида .Истината е че не си поставям рамка както Вие сте направили .Написаното по горе е Абсолютната истина .Който има очи ще го види ,който има уши ще го чуе не е необходимочовек да си отиде от този си живот за да разбере истината.Това може да направи и тук при желание. Необходимо е да чете с отворени очи да отдели истината от лъжата .Не очаквайте лоши дела от ВЯРВАЩ ЧОВЕК .БИЛ той Християнин,Мюсюлманин или Будист Опонентите си ще попитам Защо Вие не разбрахте Милошевич или виждате само диктатора в него Какво бихте казали и на онези деца родени от 750 000 смесени брака в бивша Югославия как трябва да се чустват те Християни ,Мюсълмани ,Юдеи .Знаете ли отговора.Успех желая на всички Ви.

 9. victory каза:

  Извинете ме за грешката в написаното по горе става въпрос за ТИТО .Именно той остана не разбран.

 10. missi каза:

  не беше ли храма на о.Гарена?
  Обикновено той ги котка турчолята по празници,преди време някакъв турчин пак беше хванал да му води литията на Богоявление…..кръвчица,к`во да правиш:-)))

 11. Lakota каза:

  каква е тая омраза?
  Но това е интересна тенденция в средите на ДПС. Изборната кампания за район Подуене също започна с опит за молебен – опитът беше неуспешен разбира се.

 12. missi каза:

  нещо не си разбрал.С о.Петър /Камен/ сме учили 5годинки заедно,та интереса ми е продиктуван и от проф. отношение.Кой както може,ама има и нередности,тенденциите не ме интересуват-интересува ме да се спазват каноните.

 13. papas1983 каза:

  gledaiki ot prav pogled,schte kajesch“Kak xoubavo si jiveiatxristiani i misiulmani“,no poglednato ot vatre tova e edin nov akt ,nov podxod na DPS!Na kade varvime,na kade sme tragnali!Dano Bog malko ni vrazoumi ta da vidim kolko sme se otdalichili ot nego

 14. Lakota каза:

  от къде тия апокалиптични настроения у Вас? Какво толкова е станало? Кметът на един български град е донесъл вода от незнам си къде за християните в града, знаейки, че християните в града си падат по разни специални води от разни специални места.
  Миси, кой канон е нарушен в случая?

 15. Lakota каза:

  ефенди, това дето пишете ДПС с голеееми букви, а „Него“ с малки…ама така е то, като не употребяваме КИРИЛИЦА!

 16. victory каза:

  Не нападайте Отеца нападнете Мене и ДПС няма нищо общо в случая .Изразявам личното си мнение ,то може да не е миродавно за Вас ,но е истина която не може да възприемете .Интерпретирате както на Вас е угодно, но забравяте Създателя Ни.Негова е последната дума по въпроса .Успех на всички Ви.

 17. papas1983 каза:

  Ne se opitvai da nalivasch voda v kaca bez dano!Ne stava,kakvoto i da se opitash da mu obiasnisch po gore toi znae samo da se podigrava i sadi! Az ne sadia nikogo,a prosto izraziavam edna svoia misal,no schtom niakoi ne mogat da go razberat,to texen problem!Bog vsichko vijda i edin den schte vazdade vseki spored zaslujenoto mu!

 18. papas1983 каза:

  S kapi bratko v Xrista,ne smiatam che me poznavasch za da se podigravasch taka s men-tvoia volia!Schte ti otgovoria zaschto ne polzvam kirilica-pischa ot kompiutar koito ne e moi i koito niama takava sistema,a ti kato znaesch tolkova dobre gramatika,zaschto zapichvasch izrechenie s malka bukva?!

 19. missi каза:

  само един том светоотеческо писание да отвориш и ще видиш кое не е редно.Светинята е за за светите/т.е. за кръстените в Христа/,а забележката е,че водоосвящението/което се вижда от сн.във в. Труд от 22.същия месец/ че и то е вид тайнство сп.св.отци.Друго:редно ли е нечист или оглашен да седи в притвора ,а иноверец да пипа светините в притвора?
  литургика на доц.Авксентий-2т.245стр.
  Пък мойта омраза Бог я вижда,дано и ВАШАТА

 20. Lakota каза:

  думите „светинята е за светиите“ се отнася за Онова което се намира в Чашата. Сещаш се за коя Чаша става дума.
  Освен това рядко се случва да вярвам на разни снимки публикувани в разни вестници (особено па „Труд“ „24часа“ и някои други парцали).
  На въпросът ти редно ли е нечист да стои в притвора и иноверец да пипа светините как да отговоря? Виж как отговаря народа на призива „Светинята е за светиите“ – народа отговаря: „Един е Свят, едничкият Господ Иисус Христос, за слава на Бога Отца. Амин!“