29-тият Панаир на книгата е в разгара сиПрезидентът Георги Първанов – с книга на "Омофор"

На 7 декември бе открит Софийският международен панаир на книгата, в който участват над 110 издатели. Тази година продължителността на книжния форум се увеличава с един ден, до 12 декември. Работното време е удължено до 20 ч., входът е безплатен.

Издателството за православна литература Омофор е единственото православно издателство, представено на Панаира на книгата. Ще ни намерите на третия етаж, щанд №: 340, където може да закупите нашите издания със специална отстъпка.

При своето посещение на коледното издание на панира в НДК вчера, президентът Георги Първанов прояви интерес към изданията на ИК „Омофор” и си закупи книгата „Въплътилият се Бог”.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...