29-тият Панаир на книгата е в разгара сиМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. буреносец каза:

  „Омофор е единственото православно издателство“. А къде е Синодалното издателство? Интересуват ли се владиците изобщо от книги?

 2. Plamen Ivanov каза:

  Не само владиците, но и студентите и завършилите специалност богословие, свещениците и учителите по религия не се интересуват от новите християнски книги на пазара. Те не знаят и не следят какво се издава, не четат и не се развиват. Всъщност не е проблем кой издава, а кой го купува. Свещениците имат потребност от треби, богословите от дискотеки и кафенета, а книгите – от прах.
  PS: Добре би било Омофор да известяват за техни участия в подобни мероприятия предварително, за да ги посетим. Аз съм от провинцията и едва днес научих за изложението. Ако знаех по-рано щях да отида в София.

 3. Milka Georgieva каза:

  В Православната книжарница (1000 София, ул. Георги Бенковски 9; тел. 02/9801660, а също така разгледайте и он-лайн книжарницата в същия сайт) се намират всички книги на издателство „ОМОФОР“ с 15 % отстъпка. При нас ще намерите и много книги от други православни издателства + антикварна литература. Заповядайте и ще се убедите, че тук изборът е голям. Бъдете радостни!

 4. Васил Гунев каза:

  Я, вижте какво още си купи Първанов от панаира :
  [url]http://www.blitz.bg/news/article/94244[/url]

 5. кракатит каза:

  широко скроен човек, това президентът 😛

 6. Иван Николов каза:

  Този ,чието „Евангелие“ си е купил,той и да го“благослови“ 😀 😳