Деян Николчев: Ако булката е с дете, църквата ще я накажеМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. otec_ivan каза:

  Към екипа на „Православие.бг“: първото име на доц. Николчев е ДИЛЯН, а не Деян. Поправете го.

 2. Idiot каза:

  Това, що Господ е събрал, човек да не разделя.
  Относно хомосексуалните бракове: Може ли два електрона с паралелни спинове да образуват стабилна електронна двойка? Моите скромни познания по квантова химия ми казват, че това е невъзможно. Усещам, че нищо не разбрахте. Може ли две гайки или два болта да направят разглобяемо съединение? Който направи тези три неща, ще го призная за гений.

 3. toshev2006 каза:

  Г-н Николчев, Църквата не само не бива да търпи хомосексуалните съжителства, то и публично трябва да ги критикува. Това не е нарушаване на човешките права, защото подобни същества-хомосексуалистите, не може да се нарекат ЧОВЕЦИ.Да си извратен е бесовщина , а не човещина!
  Простете за добавката!

 4. georrgy каза:

  malko hora kato 4e li sa zapoznati s istoriata na sodoma i gomora,nedopostimo e …

 5. zasho каза:

  Пред Бога всички сме равни независимо от половите ни влечения! Който съумява да се въздържа и се обърне само към Бога, блажен е! Доказателство е о. Серафим Роуз, който в младостта си се е влюбвал в мъже, а не в жени. Това, че аз съм се влюбвал в жени, а не в мъже,

 6. zasho каза:

  не ме прави по-свят от о. Серафим Роуз, който е преодолял земните си влечения.
  Защо не критикувате безразборните връзки между хора от раззличните полове, а само хомосексуалистите са ви в устата? Ами по-свмят ли е един мачо, който обезчестява различни жени всяка седмица от двама педерасти, които си живеяат мирно и тихо? А, сложен въпрос? Нали? Какво ще кажете от тая ситуация?