Командирът на „Гвардията на цар Лазар“ пред „Дарик“: Каним България в православен съюз!Може да харесате още...

4 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Интервюираният е луд за връзване. Христос не е делил света и хората по никакъв признак, защото всички са чеда Божии. Медведев щял да обяви война на САЩ?! Такава война може да бъде само ядрена и никой не е откачен да я започне, защото сам ще бъде анихилиран. Този страх възпираше двете страни през Студената война и още е валиден.

 2. andrey каза:

  човекът е луд за връзване, ако има кой да го върже. Но отговорността за това е на мъдрите глави, които измъдриха тази лудост с Косово. Сега, когато духът вече е пуснат от бутилката, на сцената излизат лудите и не знам кой ще може да ги спре.

 3. sponzor каза:

  Докато всички не осъзнаем, че това е безпрецедентен случай в международното право, установено сле Втоата световна война, няма да азберем какво се е случило. САЩ не за пръв път налага своято воля чрез сила на суверенни държави, но за пъв път отнема част от територия на една такава държава, каквато е Сърбия. А може би това е първата практческа сътпка от въвеждането на новия световен ред? Въпросът не е какъв човек е Генерала, а каква поция ще заемем ние и нашата Църква, мисля аз.

 4. milan каза:

  „Сърбийо, обедини се с православните!… Русия, Китай…

  :-):-):-):-):-)::-):-)):-)