Любка Рондова: Празниците в храма от детството останаха завинаги в мислите миМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. ieromonah Ioan каза:

  „възпитана съм в традиционните български ценности“–що ги не изброихте, та и ние да ги знаем тия „български“ ценности?

 2. Kerigma каза:

  Хубаво интервю но се разваля от такива лъжи като: „Големият ми брат беше партизанин в Гърция. Биеше се за Македония. “ По-добре да замълчи за семейното си комунистическо минало отколкото да лъже! Повечето образовани хора знаят кои се биха в гражданската война в Гърция. Да ги разправя тези на студенти по богословие от катедрата в Кърджали . . . .

 3. sponzor каза:

  Не знам каква е целта на тая инициатива с камбаните, но лично познавах Анна Караангелова и категорично мога да заявя, че тя не беше християнка. така, че нещо не ми се връзва. А като добявя към всичко това и Кръстова гора и Рупите, които според един мой приятел свещеник са „страшна гнусотия пред бога“, нещата съвсем се объркват. А може би това е целта, всичко да се обърква непрекъснато и да се губи истинския смисъл?! Независимо дали Л. рондова, която не познавам лично, го желае, или – не.

 4. sponzor каза:

  Съжалявам, че неволно думите Бога и Рондова съм написал с малка буква. Моля за прошка и Бог и вас.

 5. Зара каза:

  Възхищавам се на Л.Рондова. Жена с висок дух. Преживяла е наистина много- от малка далеч от родителите си…загубила съпруг, дете….Днес я гледах с Роси- по кан.3. На 74 -браво, наистина има дух- бих си го пожелала на нейната възраст! А песните са чудни- Беломорието, Смиляна,Сестра брата кани на вечеря…