Новият министър на вероизповеданията: в рая едва ли е интересноМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. lyublyana каза:

  kaква подкрепа би могла да очаква Църквата от такъв министър и откога директора на вероизповеданията в България има пълномощно от Бога да дава оценка за размера на греховете, кое как ще се опрости и как стоят нещата в Рая?!
  Това негово изказване е абсурдно.

 2. Андрей Романов каза:

  Не очаквах, че моят комшия Божо Димитров, наричан от някои Безбожо, е толкова зле. (Дали не е направил тези свои изявления добре почерпен?)

  Надявам се, че сред министрите на Бойко-Разбойко има и по-нормални хора.

 3. Николай Василев Николов каза:

  Мисля, че трябва да се направи литийно шествие за да се изкорени бесовщината от нашите управляващи за да няма такива скверни помисли от тяхна страна.

 4. Виталий Стоянов каза:

  Не съдете толкова строго човека. Все пак „богословието“ му е формирано в часовете по средновековна литература на някоя политехническа гимназия от времето на „хепи-соца“
  Ппоблемът е в това, че липсва всякаква „симфония“ между Църква и държава…

  … И си мисля, че професорските изцепки са по-скоро лаишки дрънканици, в сравнение с разни архондисвания и „ръкополагания“ на „рицари“…

 5. ивайло иванов иванов каза:

  Божидаре, осъзнай се! Да не отидеш там където е „интересно“.
  Щом си отговорник на дирекцията се дръж подобаващо, а не като уличник, Борисов нали ти каза :“Все пак си министър вече“, ако не искаш да си такъв, откажи се и да дойде някой свестен, който ще отдава „Божието Богу“.
  Такива изказвания си ги запази за себе си!!!

 6. Ваня Павлова каза:

  А аз по-скоро си мисля, че господин Димитров просто е отговарил на тези въпроси по един подобаващ начин. На него много добре му е ясно що е Православие и разбиранията и понятието за рая и греха у православните, обяснено ни чрез светите отци на Църквата.
  Всяко нещо си има причина на този свят…