Сливенски митрополит Йоаникий: Не знам дали сме православна държаваМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. klioskov каза:

  Прав е Високопреосвещения сливенски митрополит. Не е достатъчно да ходиш на църква и да палиш свещи. Не заживееш ли с Господ в сърцето си и да изпълняваш Неговите заподеди, оставаш християнин само на книга – т.е. получил си Св. Кръщение .

 2. faf каза:

  Ето за този милиционер със малки кръгли очила,и безрезервна любов към партия и ДС говорех.Красавец,който твърди през 1980 година на 13 април- ….дивитровската конституция даде най-демократичните свободи на измъченият от фашиското робство народ….Да бъде благословена Българо-съветската дружба…..и прочие……. На комуниста Иоаникий ще кажа: НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО,НИЩО НЕ Е УНИЩОЖЕНО,НИЩО НЯМА ДА БЪДЕ ПОДМИНАТО И ПРОСТЕНО

 3. Blackwolf каза:

  България не е православна, а СВЕТСКА държава; добре е това да не се забравя! 😉

 4. Трип хоп каза:

  Eййй тази злоба беее, от вътре ви яде. Fat, ти се моли за себе си, другото е на другиго работа.
  Антихрист е светски Blackwolf… :>

 5. papas1983 каза:

  Pravo kazva diado Ioanikij ne sme pravoslaven narod.Ne znam dali i 3%ot tia 80 sa deistvashti! Xramovete ot den na den se prazniat!Posetitelite sa predimno xora nad 65!Na kade sme tragnali,kak shte ia karame zanapred?! Mitropolit Kliment Drumev be kazal,che samo ako ima pravoslavie togava shte ima i Balgaria!Uvi mai varvim natam da zatriem pravoslavieto i togava kakvo shte stane s Balgaria?!

 6. Християнче каза:

  Има си хас,дядо да не е прав,особено ако е КОМУНИСТ.Може и да е КРИВ ако се има предвид,че нито едно дете в Сливен и регина НЕ изучава християнска религия.Ето защо и ние с дядо ще се чудим-КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ?“Браво“на дядо.

 7. skitnik каза:

  понякога и „комунистите“могат да бъдат прави а за който невижда цялото езичество което се шири в нашата мила татковина да си вземе мехлем за очите и да се намаже