Понякога е лодка, а понякога Инцидент…Може да харесате още...

5 Отговори

 1. Idiot каза:

  Неведоми са пътищата Господни! Тодор да е жив и здрав, и мъдър!

 2. Дон Кихот каза:

  С тези „разхвърляни мисли“, както сама ги нарича, Илиана се опитва да оправдае едно неоправдаемо явление. Вярно е, че православната агиография познава няколко случая, при които светци влизат в публични домове, за да проповядват за Христа на проститутките там. Но те са по-скоро изключение от правилото. В ранна Византия дори има смесени мъжко-женски манастири, но настъпват такива злоупотреби, че през VІ в. те са забранени. Мисля, че човек, който взема вярата си насериозно, не може и не трябва да си губи времето с гледане на такива предания и изобщо с телевизия. Както пише блаж. Августин: „Времето е единственото съкровище, което Бог ни е дал само на този свят“. Хабенето му е страшен грях.

 3. saluti каза:

  Дон Кихоте, а замислял ли си се ЗА КАКВО ти е дадено това време?

 4. Дон Кихот каза:

  Никога не съм го забравял. Апропо, попълни си профила, за да видим кой си и не се крий като плъх в трици.

 5. saluti каза:

  развесели ме Доне, настина.

  Благодаря ти за включването, че обмислях дали да не напиша едно по-дълго пояснение на въпроса си. А сега се убедих мигновено, че смисъл няма, та не губя времето си, според твоя съвет.

  Но аз пак ще те питам същия горен въпрос, понеже си явно от многознайните. И ако не си забравял отговора, сподели! (Един даскал казваше: за да можеш да забравиш нещо, трябва първо да си го научил.)

  Радвам се че си заинтригуван от моята личност, но аз не съм. Извини ме.