Дай своя глас за Косово!Писмо до редакционната поща

Скъпи приятели, братя и сестри! Имам една молба към вас. В американския Сенат е внесена проекторезолюция за  независимо Косово, което ще го превърне автоматично в авангард на ислямизма и сепаратизма на Балканите. В същото време един от сенаторите е пуснал петиция в интернет за приемане на противоположна резолюция. Досега са събрани над 80 хиляди подписа, необходими са 100 хиляди, за да бъде валидна!

Приятели, нека да не седим със скръстени ръце! Дайте своя глас за православно Косово, против ислямския тероризъм и сепаратизъм на балканска земя!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

13 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Безплатни картини на Ван Гог и не само на него:

  http://bibliotekar.ru/Kvangog/index.htm

 2. Al Rashid каза:

  Населението на Република Косово е 95% албанско от десетилетия назад. Србия няма права над тях и няма право да се меси във вътрешните дела на други държави. Религиозната принадлежност на някоя страна се определя не от миналото, а от религията изповядвана от настоящето – живото население. Много Албанци си купиха български паспорти, имоти в Кюстендилско, българки се омъжват за тях и доброволно приемат Исляма… Също така ислямизирането е световен процес: южна Русия, Скандинавия, западна Европа… навсякъде оригиналното население доброволно приема Исляма и ние нищо не можем да направим.
  Ние чакаме Царството Небесно, и то не е от този свят, не трябва да се вълнуваме от земни политики.

 3. Al Rashid каза:

  Албанци правят сериозен бизнес у нас, даже не малко от заведенията по Витошка (!) са собственост на Албански предприемачи и единствено което можем и трябва да направим е да признаем Република Косово и да учим албаски език.

 4. Рътеп каза:

  Ами земи се обрежи и си реши проблема!!!
  Аз албанец или турчин няма да стана! Не говори глупости Рашид, че ме дразниш! Фактите са такива, да. ДПС прави бизнес не албанците хахаха

 5. izvor каза:

  И какво като някакви шптъри си купили паспорти и жени, и имали кръчми по Витошка, да вземем с мед да ги помажем. Това, което албанците направиха в Косово със сърбите, го правят и спрямо българите в Македония от столетия насам – битов терор и прогонване. Цели градове и села в Предбалкана и не само са от преселници от Македония, принудени да бягат от арнаутски издевателства.

 6. Al Rashid каза:

  с гневни послания няма да направеите нищо, пък и да можехте да направите нещо по-сериозно не можете да спрете световните процеси.

 7. izvor каза:

  Проблемът изобщо не е в световните процеси, а в отражението, което провокират: то може да бъде примиренческо и слугинско, а може да бъде и съпротива, или поне несъгласие. Могат да провокират и молитва. Петицията е начин да се изрази несъгласие. Само дето в горния призив за подкрепа няма нищо конкретно – нито електронен адрес, нито линк – и звучи по-скоро като слух, отколкото като нещо реално.

 8. Al Rashid каза:

  препоръчително е България да приветства новата република и да открие посолство в Прищина. Колко е по-разкъсана и слаба Србия, толкова по-добре за България, трябва да си искаме Западните Покрайнини, те са дадени на Югославия, а тя не съществува от много години!

 9. andrey каза:

  има линк в публикацията. трябва да кликнете с мишката върху думит ес надебелен шрифт – „петиция в интернет за приемане на противоположна резолюция“.

 10. Рътеп каза:

  Рашид ти си „луд“ бе човек 🙂 , уж ми говореш да не се съпротивляваме срещу световните процеси, пък после да сме се борили да си върнем земите. Не съм съгласен с позициятата ти, много „овченска“ ми се вижда, и не може едното да е световен процес тип –
  „антихриста идва, крий се и бягай“ а другото „България на три морета“ нещата се самоизключват!

 11. Lucy каза:

  Рътеп, ne razbira6. Na Rashid mu pla6tat za da smardi v sita. Ti pak mu se vrazva6. Toi ne e nito christianin nito bulgarin. IGNORIRAITE GO.

 12. prezvytera каза:

  Цитат: „Србия няма права над тях и няма право да се меси във вътрешните дела на други държави.“
  Не съм съгласна с тебе, че това е друга държава. Измислиха друга държава, но Косово не е била никога досега друга държава.
  Тогава, Кюстендилският регион, за който говориш, след 50 години сигурно също ще бъде друга държава?!