Дай своя глас за Косово!Може да харесате още...

13 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Безплатни картини на Ван Гог и не само на него:

  http://bibliotekar.ru/Kvangog/index.htm

 2. Al Rashid каза:

  Населението на Република Косово е 95% албанско от десетилетия назад. Србия няма права над тях и няма право да се меси във вътрешните дела на други държави. Религиозната принадлежност на някоя страна се определя не от миналото, а от религията изповядвана от настоящето – живото население. Много Албанци си купиха български паспорти, имоти в Кюстендилско, българки се омъжват за тях и доброволно приемат Исляма… Също така ислямизирането е световен процес: южна Русия, Скандинавия, западна Европа… навсякъде оригиналното население доброволно приема Исляма и ние нищо не можем да направим.
  Ние чакаме Царството Небесно, и то не е от този свят, не трябва да се вълнуваме от земни политики.

 3. Al Rashid каза:

  Албанци правят сериозен бизнес у нас, даже не малко от заведенията по Витошка (!) са собственост на Албански предприемачи и единствено което можем и трябва да направим е да признаем Република Косово и да учим албаски език.

 4. Рътеп каза:

  Ами земи се обрежи и си реши проблема!!!
  Аз албанец или турчин няма да стана! Не говори глупости Рашид, че ме дразниш! Фактите са такива, да. ДПС прави бизнес не албанците хахаха

 5. izvor каза:

  И какво като някакви шптъри си купили паспорти и жени, и имали кръчми по Витошка, да вземем с мед да ги помажем. Това, което албанците направиха в Косово със сърбите, го правят и спрямо българите в Македония от столетия насам – битов терор и прогонване. Цели градове и села в Предбалкана и не само са от преселници от Македония, принудени да бягат от арнаутски издевателства.

 6. Al Rashid каза:

  с гневни послания няма да направеите нищо, пък и да можехте да направите нещо по-сериозно не можете да спрете световните процеси.

 7. izvor каза:

  Проблемът изобщо не е в световните процеси, а в отражението, което провокират: то може да бъде примиренческо и слугинско, а може да бъде и съпротива, или поне несъгласие. Могат да провокират и молитва. Петицията е начин да се изрази несъгласие. Само дето в горния призив за подкрепа няма нищо конкретно – нито електронен адрес, нито линк – и звучи по-скоро като слух, отколкото като нещо реално.

 8. Al Rashid каза:

  препоръчително е България да приветства новата република и да открие посолство в Прищина. Колко е по-разкъсана и слаба Србия, толкова по-добре за България, трябва да си искаме Западните Покрайнини, те са дадени на Югославия, а тя не съществува от много години!

 9. andrey каза:

  има линк в публикацията. трябва да кликнете с мишката върху думит ес надебелен шрифт – „петиция в интернет за приемане на противоположна резолюция“.

 10. Рътеп каза:

  Рашид ти си „луд“ бе човек 🙂 , уж ми говореш да не се съпротивляваме срещу световните процеси, пък после да сме се борили да си върнем земите. Не съм съгласен с позициятата ти, много „овченска“ ми се вижда, и не може едното да е световен процес тип –
  „антихриста идва, крий се и бягай“ а другото „България на три морета“ нещата се самоизключват!

 11. Lucy каза:

  Рътеп, ne razbira6. Na Rashid mu pla6tat za da smardi v sita. Ti pak mu se vrazva6. Toi ne e nito christianin nito bulgarin. IGNORIRAITE GO.

 12. prezvytera каза:

  Цитат: „Србия няма права над тях и няма право да се меси във вътрешните дела на други държави.“
  Не съм съгласна с тебе, че това е друга държава. Измислиха друга държава, но Косово не е била никога досега друга държава.
  Тогава, Кюстендилският регион, за който говориш, след 50 години сигурно също ще бъде друга държава?!