Катедрата по Теология в Шуменския университет – история и перспективиМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. terzogr каза:

  „…Волен Сидеров, е редовен студент по теология при нас.“
  Вие вече обяснихте ли му, че циганите и евреите също са създадени по образ и подобие на Бога и ако да, той как го възприе; освен това, как му обяснихте разликата между религията и държавата, т.е. взаимотношенията между тях.

 2. krasi_va4eto каза:

  Да, така е, катедрата по богоссловие в Ш У според мене е на много високо ниво, преподавателите също. Тя ми даде не само знания в областта на богословието, но и знания в живота. Тази година ще отпускат ли бройки за докторанти?

 3. Дон Кихот каза:

  Вие познавате ли Сидеров и говорили ли сте подробно с него? Той не е против малцинствата, а против етническите партии – незаконни от конституционна гледна точка, които са превърнати в гигантски машини за пране на пари и ограбване на последния залък на българския народ.

 4. terzogr каза:

  ние много добре знаем как се размиват нещата в политическото говорене; един бил против едно, той не искал да каже това, което всъщност е казал, нито е имал предвид това в което другите го обвиняват, той всъщност през цялото време е имал нещо друго предвид и всичко, което е казал е за добруването на рода и т.н. и т.н. „не нам“ тия оправдания; има си законен ред, по който и само по него се уреждат тези въпроси, а не на трети март пред турското посолство със скандирания „Турция, извини се!!!!!“. Говорил съм не лично със Сидеров, а с достатъчно негови „бръснати“ последователи, за да направя извод, кое е национално отговорна политика и кое злоупотреба с патриотичното чувство.
  Освен това, на Вас колега, известно ли ви е, че когато Сидеров виеше като пожарна как циганите не си плащат масово тока, в най-богатите софийски квартали, българи не правиха същото не само с тока, но и с парното; така че ние не сме за разглеждането на некоректните граждани от страна на техния етнически произход, нито за исторически привилегии на тази база. Тъй като ние сме призвани да съблюдаваме Божия закон, трябва да можем коректно да определим кое е граждански оправданото поведение в „царството на кесаря“ (парламентарната република) и кое е своеволие водещо до политическа манипулация на масите.