Ватиканът: Хари Потър не е геройМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Idiot каза:

  „Хари Потър и даровете на смъртта“ – wellcome to hell!!!

 2. Al Rashid каза:

  Някои мои близки приятели свещеници не само че нямат нищо против Хари, но и си менкат книги и дискове с иподяконите /в това число и с мое смирение/ като този вид дейност се извършва в дяконикона, където си оставяме чантите и якетата. Ще добавя че тези свещеници са изключително ревностни в службата си, постят /което почти не се среща в българския свещеник/ не съкращават службите, познават трудовете на светите отци и прочие, но това не им пречи да се радват на изкуството.

 3. seraphima каза:

  РАШИДЕ,ТИ ДА НЕ СТОИШ В КУХНЯТА НА ОТЦИТЕ,ЧЕ ТАКА ДОБРЕ ДА ЗНАЕШ КОЙ ПОСТИ И КОЙ НЕ?ЗАЩО НЕ ГЛЕДАШ САМО СЕБЕ СИ.НЕ СЕ ЛИ ПОЛУЧАВА ТОВА С“ГРЕДАТА И СЛАМКАТА“.
  АКО НЕ УВАЖАВАМЕ ДУХОВЕНСТВОТО,КАК ИСКАМЕ ДА НИ УВАЖАВАТ КАТО ПРАВОСЛАВНИ?
  А КОЛКОТО ДО „ХАРИ ПОТЪР“-БЕЗСМИСЛЕНА И ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ,ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ И ДА ОТДАЛЕЧАВА ОТ БОГА.ОСТАНИ СИ С МИР.

 4. Al Rashid каза:

  душка, греховете отдалечават от Бога, а книга била тя Хари Потер, компютър наричан 666 и прочие „врагове“ не са по-могъщи от Него.
  Вие май сте за масово изгаряне на книги и инквизиция, доста чудно за жена.

 5. seraphima каза:

  РАШИДЕ НЕ МЕ РАЗБИРАЙ ПОГРЕШНО.ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ НИЩО ЗЕМНО НЕ Е ПО-СИЛНО ОТ БОГА,НО КАЖИ КАК НА ЕДНО ДЕТЕ ПРОПИТО ОТ „ПОТЪРМАНИЯТА“ НАПРИМЕР
  ЩЕ МУ ГОВОРИШ ЗА ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС,БОЖИЯТА МАЙКА ИЛИ ЗА НЯКОЙ СВЕТЕЦ,КАТО НЕГОВО МЕРИЛО ЗА НЕЩАТА Е „ХАРИ ПОТЪР“.ЗНАЕШ- БЯЛА МАГИЯ,ЧЕРНА И
  ТЕМ ПОДОБНИ ВСИЧКО Е ОТ САТАНАТА.КАК ДА МУ ОБЯСНЯ,ЧЕ „БЯЛА МАГИЯ“ Е НЕЩО ЛОШО,КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ „ХАРИ ПОТЪР“ МУ КАЗВА ТОЧНО ОБРАТНОТО.А ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАЗСЪЖДАВА ПРАВИЛНО КОЕ Е ДОБРО И КОЕ ЛОШО, МОЗЪКЪТ МУ Е ПРОПИТ С ТАКИВА ПРОСТОТИЙКИ.ПОДОБНО МИ Е МНЕНИЕТО И ЗА „ШЛИФЕРЪТ „НА ЛЕОНАРДО“. ОСТАНИ СЪС ЗДРАВЕ.