Кощуница: Няма да дадем Косово!Може да харесате още...

7 Отговори

 1. rangelov_a каза:

  Не мога да разбера защо нашата страна не вземе становище по въпрос (ако е взела и не съм разбрал, моля за извинение). Не е ли редно съседи, особено ако имат една и съща вяра, да се подкрепят. Някой ден ако да не дава Господ поискат и от нас да отделят Родопите, тогава ще започнем да молим за помощ, но ще има ли кой да ни я даде?

 2. andrey каза:

  Г-н Рангелов, външната (както впрочем и вътрешната) политика на нашата държава се определя от Вашингтон. Ако поискат да ни вземат Родопите, няма да е чудно. САЩ подкрепят ислямзирането на Балканите. Босна и Косово са само началото.

 3. salahadin каза:

  Андрей, ти си руски гражданин и не подобава да се занимаваш с българското правителство и политика, а си дръж руския паспорт и си мълчи! Ако ще седиш тука, ще спазваш нашите закони и външна порлитика, така или иначе си временно пребиваващ и не е твоя работа да обсъждаш нашите законни правитлества.

 4. salahadin каза:

  г-н Рангелов, ще Ви припомня, че „милите съседи“ винаги са били коварни вълци в нашия гръб и когато воювахме срещу османците, убиха вероломно цар Михаил Шишман, когато водехме освободителната си война, с благословията на руския цар влязоха и окупираха от Ниш до Пирот – двете най-западни митрополии на Екзархията и извършваха убийства и насилие, което и турците не бяха правили. После ни нападнаха, за да вземат София, ама не успяха, защото „братушките“ тоя път не ги подкрепиха, а за балканските и първата световна война няма да говоря, тъй като всеки, който живее в големите градове на България знае колоко мъченици бяха изгонени от Цариброд и Македония и сега населяват всички големи градове на страната, колко дечица измряха от глад и студ, какви мъки изживяхме заради хора. Дано Бог им прости, но ние не бива да забравяме кръвта на предците си! Не мислите ли, че сега просто Господ им го връща? Господ забавя, но не забравя. Абланците са един достоен народ; те са местно население на Балканите. Прочетете малко повече история на Балканите и ще видите, че албанци през Средновековието са живеели до днешен Белград и са безжалостно избити от „милите ни единоверци“ сърбите, само че тогава сърбите бяха езичници, а албанците християни.

 5. salahadin каза:

  Освен това България днес прави единственото правилно нещо – въоръжава Косовската народна войска – храбри младежи, готови да бранят своите извечни домове! Те винаги са били наши партньори, съюзници и братя. Да не забравяме историята си господа!

 6. salahadin каза:

  България над всичко!!!

 7. andrey каза:

  Салахадине, изливай си озлоблението от живота и си избивай комплексите някъде другаде, а не на този сайт. Можеш например да се запишеш в „косовската народна войска“ и да колиш в името на Аллаха – явно ти е мечтата, както подсказва твоят псевдоним.