Хари Потър и светите мощи


Източник: Интерфакс

Лондон, 1 февруари. Седмият и последен роман за младия вълшебник Хари Потър ще излезе на английски на 21 юли и ще се казва "Хари Потър и светите мощи", съобщиха издателите.

С това странно и смущаващо за православните християни заглавие ще приключи магьосническата епопея на английската писателка Джоан Роулинг, чието начало беше положено през 1997 г.

Шестте предишни романи, разказващи за приключенията на младия магьосник-ученик, имаха общ тираж от 325 млн. екземпляра и бяха преведени на 64 езика.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...