Арестуваха британка в Судан заради обида на ислямаМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  „Шири се субкултура на интернетната псувня, на анонимната словесна уродливост. Безпризорни електронни тълпи бълват углавна глупост и невероятен оценъчен примитивизъм. Форумите приличат на изповед зад параван, на анонимен поток от душевни безобразия, произнасяни без терзания и жал, в нещо, подобно на садомазохистичен транс. Нищо по-информативно за състоянието на политическите нрави от идиотската искреност на това политически активно електронно население. Публичността се преселва в тези анонимни пространства, „стоплена“ от физиологическите разсъждения, сексуалните догадки и примитивната параноя на електронния лумпен“ http://www.novinar.net/?act=news&act1=mnenia&mater=MjQ1MDszNTM=р 27.11.2007).

 2. victory каза:

  Колко пъти трябва да ти повтарям да четеш повече „Мохамед“ е пророк БОЖИ и като такъв тябва да му се отдава дължимото.В противен случай Тебе и хора като тебе ги грози случка като описаната по горе .Успех ти желая.

 3. Дон Кихот каза:

  Пророк e, но на антихриста!

 4. victory каза:

  Само ще ти повторя“БУДА,ИСУС ХРИСТОС и АЛЛАХ“са ЕДНО .Проумей го най сетне. Ако не можеш чети .Надявам се един ден да проумееш тази ИСТИНА.От мене лично УСПЕХ.

 5. bobby каза:

  victory, ако “ „БУДА,ИСУС ХРИСТОС и АЛЛАХ“са ЕДНО“ въплъщението, пролятата за нас и нашите грехове Христова кръв, кръстната смърт и възкресението на Сина божи биха били безсмислени!

  „…Тогава Петър, изпълнен със Светия Дух, им рече: …. че чрез името на ИИСУСА ХРИСТА Назарянина, Когото вие разпнахте, Когото Бог възкреси от мъртвите, … И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето ДРУГО ИМЕ дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим.“
  из Деяния на светите апостоли

  И за да подскажа още малко:-) , бих попитал на кого са тези думи:
  „Аз съм алфа и омега, първият и последният, началото и краят.“

  А)Аллах
  Б)Буда
  В)Иисус Христос
  ………………………..
  Отговорът може да бъде открит в Откровение, глава 22, ст. 16, както и в книгите на целия Нов завет.

  Бог да е с теб и да ти помага да израстваш в познаването на неговото благовестие!

 6. victory каза:

  “ И не взимай друг за Бог заедно с Аллах, та да не се окажеш порицаван, унизен“ „И чрез името на ИИСУСА ХРИСТА Назарянина, Когото вие разпнахте, Когото Бог възкреси от мъртвите, … И чрез никой рез никой друг няма спасение; защото няма под небето ДРУГО ИМЕ дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим.“
  Първия читат е от Корана втория от Библията да ти звучи единтично.Бог е един за всички хора .независимо как го наричаме Въпроса е кога ще стигнем до това ниво в развитието си.Желая ти успех.

 7. orangecounty каза:

  Ako „БУДА,ИСУС ХРИСТОС и АЛЛАХ“са едно тогава отиди при тях с тяхните молитви или ритуали или святи места да се лекуваш там и да виждаш там масови видения.Незабравяйте САМО при нас в Християнството можеш да срешнеш тези неща, а също така и да видиш друговерци които са се покръстили защото са преживели такова чудо!

 8. ... каза:

  victory аз съм никой, че да те уча, но ми се струва, че Библията е много преди Корана. Същото така ми е известно, че Мохамед е напражил тази вяра, за да обедини разединените араби и го е напражил насила до голяма степен. Християнството прорповядва напротив, мир бов, търпение. Неможе да вярваш в няколко „пророка“, които проповядват различни неща. Говори с някой свещеник, ще те напъти много по-добре от нас тук. Съвсем друг ефект има разговора на живо.

 9. victory каза:

  Ако познавахте добре писанията щяхте да знаете повече неща по тези въпроси .Явно е трудно да понесете Истината и тежестта която носи със себе си .За ваше съжаление ще ви се наложи да преживете този момент колкото и да не е приемлив за Вас .От мене Успех Ви желая.

 10. ... каза:

  victory като не познаваме Писанието, а ти го познаваш, защо не цитираш, както цитираха някои по-горе?

 11. victory каза:

  От моите познание на Свещените текстове по горе съм перефразирал.има и цитати.Това че не възприемате си е Ваш проблем.Успех от мене.