В Одеса е задържана сатанистка, използвала кръвта на бездомни деца



В Одеса е задържана жена, за това, че е извършвала религиозни обреди с непълнолетни деца, от които е вземала кръв. "Вампирката" е задържана в събота, (28.01) съобщава за агенция Интерфакс Украйна началникът на Киевското районно поделение на милицията в Одеса, Виктор Балан.

Жената е била задържана и преди за извършването на подобни действия, инкриминирани от Наказателния кодекс на Украйна – незаконно организиране или експлоатиране на места за упротреба на упойващи вещества (чл. 322) и скланяне на непълнолетни към употребяване на упойващи вещества (чл. 324). На 27 декември 2005 год. е била осъдена на две години лишаване от свобода с условно изтърпяване на наказанието, и освободена от съдебната зала.

След месец е задържана отново по време на сеанс по черна магия, в който е използвала  непълнолетни деца.

Ритуалните действия извършвала не по-малко от три пъти седмично. За целта канела в дома си бездомни деца, които напивала с водка, а после източвала от кръвта им за да я използва в ритуала. Под псевдоним "Мистър Крайт", тя давала обяви във вестниците за провеждането на сеанси по черна магия на цена 600 долара за един сеанс.

По време на следствените действия е станало ясно, че в Одеса съществува организация „Червеният Дракон”, чиито членове извършват обреди на черна магия с използването на човешка кръв. Разкрит е ръководителят на тази групировка, който е получавал от членовете й придобитите от сеансите пари.

От милицията съобщават, че децата, от които е вземана кръв, са живи.

Превод: Илиана Александрова

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...