Монасите от манастира Есфигмен на Света Гора имат своя страница в МрежатаИзточник: Катимерини

Фанатичните монаси зилоти от манастира Есфигмен на Света Гора разполагат със своя страница в Интернет, чрез която осведомяват и мобилизират старокалендарците по света.

Самите те казват, че нямат никаква връзка с такива “сатанински неща”, но сайтът esphigmenοu.com предлага отлична информация за плановете и тайните, които се кроят зад тежките порти на манастира.

По повод последното им противопоставяне на Вселенската Патриаршия и Свещения Кинотис на Света Горa страницата на монасите във виртуалното пространство пресъздава образа на една военна атмосфера.

Превод: Тодор Енчев

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...