Мюсюлмански режисьор предлага своя версия за живота на ХристосМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. ieromonah Ioan каза:

  ИРАНЦИТЕ СА МЮСУЛМАНСКИ СЕКТАНТИ. ТОЗИ ФИЛМ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ОПОЗОРИ ХРИСТА. ХРИСТОС Е СИН БОЖИЙ, ВЪЗКРЪСНАЛ ОТ МЪРТВИТЕ, БОГ И ЧОВЕК, А ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ НЕ ПРЕСТАВАТ ДА ГО ОПЛЮВАТ. ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ, МАСКАРИ ШАЙТАНОВИ!

 2. Orangecounty каза:

  Tia sa super ogranicheni. Zashtoto blagodatnia ogyn koito se vzema v velikata Sabota go dokazva i hiliadite iszelenia i chudesa koito se sluchvat veche 2008 godini.

 3. Makedonski каза:

  🙂

  Поредните опити на исляма да принизи Иисуса Христа!
  Нека преливат от пусто в празно.

  Христос не бил умрял на кръста, а бил заменен от някакъв друг човек…..Нима Бог е измамник???….Ако Иисус не беше възкръстнал, то суетно щеше да бъде не само християнството, но и всяка форма на религия, защото религията нямаше да може да доведе човека до Бога!-но идете го обяснете това на мюсюлманите.няма да разберат.идея си нямат от величието на Жертвата. Ислямът просто не може да разбере идеята „живот чрез смът“, „величие чрез смирение“ и т.н.

  Чел съм отделни неща от т. нар. „евангелие“ на Варнава-нямам думи за тази посредствена книжка! Пълна с ахронизми и географски измишльотини. Писана специално да пасне на ислямските възгледи.Учените я отнасят към 12 век май.

  А Корана признава Иисус за „Словото на Бога“, но не признава, че е Сина Божии. А както казва апостол Павел-всеки дух, който признава телесното пришествие на Господа в лицето на ИИсуса Христа, е от Бога. А който не изповядва това-не е от Бога. Следователно ангела, който низпославал сурите на Мохаммед не е от Бога, а от Сатаната!

 4. 1978 каза:

  ALLAH E L1JEZ I MOXAMED E NEGOV…..KIQ

 5. Idiot каза:

  Христос воскресе из мертвих смертью смерти поправивя исухших во гробе живота даровав.
  Христос Воскресе! Воистина воскресе!
  Който не изповядва, че Иисус Христос се е въплатил, бил е разпънат на кръста, не е Божи.
  Анатема да бъде!!!

 6. Рътеп каза:

  eeeeeee не толкова грубо де!