Отбелязана бе 90-годишнината на Папския институт за ИзтокаМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Kakvo e istina? каза:

  xxx

  Истина е, че сте написали недопустим коментар, който обижда автора на информацията и нищо не казва за съдържанието. Ако искате да коментирате информацията, имате тази възможност, но възможност да пишете обиди нямате.

  администратор

 2. Kakvo e istina? каза:

  Не съм видял дякон по-талантлив от този на снимката, не съм виждал по- духовни очи от неговите. Ерудицията му трудно може да се сравни с общочовешката. Дано повече такива дякони да има в българската църква, да работят за обединяването на двата дроба на църквата, за да стане един дроб. Иначе текста на статията е доста информиращ, особенно в оная част за Коков и Босилков. А най-важното е, че всичко, което става се прави с благословията на папата и неговия брат Бартоломео Примо. Искам да изкажа едно голямо италянско „Мерси“ на автора-дякон.

 3. Рътеп каза:

  Еи „Какво е истина“, искаш ли да ти кажа една истина, която ти няма да разбереш, защото светий като Игнатий Брянчанинов са ти непонятни! хахахаха „Солта губи силата си“
  А и друго, по голям глупак от този който вярва в икуменизма няма, това да вярваш, че като сложиш в една каца, мед и катран, ще се получи вълшебен елексир – е доста плитко! Но продължаваи да вярваш, аз ще продължавам да ти соля на главата!
  Поздрави!

 4. Al Rashid каза:

  Негово Всесветейшество Вартоломей I е Пръв епископ – наблюдател и предстоятел на Православната църква като цяло, той е наследник на трона на свети апостол Андрей Първозвани.

 5. Рътеп каза:

  йеее колко е велик!

  и продажен!