Откри се нова електронна версия на православното списание „Фома“


Посетителите на Мрежата и читателите на руското православно списание "Фома" могат да го намерят на нов интернет-адрес — www.foma.ru. Тук те ще могат да ползват богатия електронен архив на всички издания на списанието.

Лентата с новини съдържа най-интересните от гледна точка на редакцията съобщения на светските и религиозните медии. За по-голямо удобство на читателите лентата има RSS-канал. Сътрудниците на редакцията и постоянните автори на списанието получиха възможността да водят собствени блогове.
Списание "Фома", чийто главен редактор е известният православен публицист Владимир Легойда, е популярно в Русия християнско списание за младежта с широк тематичен обхват.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...