Потомците на Аарон пазят и до днес неговото наследствоМоже да харесате още...

8 Отговори

 1. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Не мога да повярвам, че в Православие.бг се поместват такава статия. Все едно да се помести днес статия, в която някой би се наел да твърди, че членовете на Политбюро на БКП имат различни гени от тези на простия български народ. Да не говорим, че сефардите по произход изобщо не са евреи и пр.

 2. lyublyana каза:

  Интересна информация,благодаря!
  Прецизност и дисциплина…хубаво е ,че с достиженията на съвременната наука можем да разберем и да осмислим тези неща.

 3. Андрей Романов каза:

  Ако потомците на политбюровците започнат да се женят само помежду си, след хиляда години гените им ще се различават от тези на останалите българи, естествено. Такава изолирана група се нарича популация.

 4. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Гробът на св. апостол Павел в базиликата „Сан Паоло фуори ле мура“ в Рим –
  http://basilicasanpaolo.org/interno.asp?id=15&lang=eng

 5. Николай Василев Николов каза:

  Абсолютно съм съгласен с автора на тази прозорлива статия.Това абсолютно доказва теорията за елита.Не може в един народ всички да са водачи, ръководители, лидери и т.н. няма как тези качества да ги има у всички.Просто древните хора са прозряли, че трябва да се съхраняват елитите, за да може народът да просъществува в бъдещето

 6. ivan ivanov ivanov каза:

  kolyo, искам да ти обърна внимание какво е хаплогрупа в Y-хромозомата. Тя е участък от хромозомата , който не кодира никакви биологически качества на индивида, още по-малко пък психически.. Това го пише в самата статия – откритата хаплогрупа се състои от 6 „безсмисленни участъци“ в Y-хромозомата. Безмислените участъци в хромозомите не отговарят за никакви качества на индивида , но въз основа на тях може да се определи общ предшественик по мъжка линия. Затова , както е написано в статията – представители на откритата хаплогрупа /CMH/ не си приличат по външен вид. Тъй че преди да се подчиниш на тези водачи , първо си изясни за какво става дума. Забелязал съм, че колкото по-малко разбира човек от генетика, толкова повече е сигурен , че всичко се предопределя от нея. Така лекарите от старото поколение , които никога не са учили генетика и не са чели книга от 30 години, обикновенно като не знаят причината за някакво заболяване, заявяват „авторитетно“, че е „генетично“

 7. Николай Василев Николов каза:

  Към DODO Досега не съм разбрал нещо в природата да е „безсмислено“ това че към настоящия момент нещо е необяснимо то в утрешния ден човешкото познание може да открие смисъла на „безсмисленни участъци“ в Y-хромозомата, така че с божия помощ всичко ще си дойде на мястото.

 8. Виталий Стоянов каза:

  „Витязь на распутье“

  Мога само да предполагам, каква е етническата принадлежност на научния екип, състоящ се от руски, американски и израелски учени!?
  Навярно, протодякон Андрей Вячеславович би разсеял симненията ми, ако не го е сторил вече – еврейски, еврейски и еврейски учени!

  На югозапад от нас също ще се намерят „учени“, които да „докажат“, че етносът им принадлежи към „хаплотипа“ на Александър Македонски…