Промениха лечението на архиепископ ХристодулАгенция Фокус

Увеличиха лекарствата на главата на Гръцката православна църква архиепископ Христодул, който страда от раково заболяване, съобщава гръцкият телеканал "Антена". През лятото той изкара цял месец в болница в Атина. След това замина за САЩ, където трябваше да бъде подложен на чернодробна трансплантация.

След двумесечно чакане беше намерен подходящ донор, но по време на хирургичната намеса бяха открити ракови разсейки в коремната област, което направи трансплантацията невъзможна. Архиепископ Христодул се върна в Гърция, където беше подложен на терапия с хапчета. В последно време се наблюдава влошаване на здравословното му състояние, което наложи промяна на лечението.

Телевизия “Антена” съобщава, че през тази нощ архиепископ Христодул е имал силни болки, което е накарало лекарите да увеличат дозата на медикаментите. Днес архиепископът не е приемал посетители. Телевизията отбелязва, че последните медицински прегледи са показали, че здравословното му състояние е стабилно, но лекарите непрекъснато променят лечението му.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...