Сектанти чакат от 5 месеца АпокалипсисаМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Al Rashid каза:

  Има много такива, цялата им история е пълна с такива проблясъци. И все още ги считаме за братя Славяни, ние нямаме нищо общо с тях, както и със Сърбите.

 2. sponzor каза:

  Хора, които носят арабски имена може и да нямат нищо общо сбратята славяни, но нека говорят в единствено число, а не в множествено. Иначе трябва да обяснят кой друг ги е упълномощил да гворят от негово име. Друг е въпроса дали имя място за злоата им на тази страница.

 3. Рътеп каза:

  Да бе Рашите скрии се бе смешник хахах

 4. Kakvo e istina? каза:

  Нали беше помолили да си изтрият профила от редакцията? Айде кажи сега какво правиш още тука? Ти май си доста безхарактерен човек?

 5. Idiot каза:

  То, твоето е като хитлеризъм. Що не фанеш да ни направиш родословието от някой египетски фараон, или от някое западно божество, или от Харун ал-Рашид. Та сички да си казваме „брат`чед“. Както твойта изцепка, че славянин идва от римското „роб“, което не е така. Питал съм историк и филолог. Чел си книги. И к`во от т`ва. Че си бесен антикомунист, то е видно от километър. Ама и заради Илия, ми се струва, че си намразил и св. Илия.
  Скрий се!!! Не си смешен!

 6. Idiot каза:

  Споко, хора, Господ ще дойде, но всички ще го разберем. Никой не знае кога, но ще дойде. Не се лъжете. Бъдете будни! Той ще дойде.