Слави Бинев присъства на официалната среща с новия руски патриархМоже да харесате още...

15 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Псалом 1

  Псалом Давидов.

  Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци, в пътя на грешници не стои и в сборището на развратители не седи,

 2. Yasen каза:

  Долнопробната мутра Слави Бинев е сатанист. Мисля, че дори и без вътрешна информация това не е трудно да се види, имайки пред вид цялостната му дейност. Не знам как някои му се връзват (вероятно поощрени финансово), та дори архонт го направиха. Освен другото, юнакът-каратист е и слабоумен.

 3. Лъчо каза:

  Супер!Браво!Прекрасно!Страхотно!Невероятно!Велико!Епохално! САМО ТАКА! НЕКА ПРОДЪЛЖИМ ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ!

 4. ieromonah Ioan каза:

  Докога бе братя, до кога? Луд срам няма, вика една поговорка, ама нужно ли е да се изпълнява казаното дословно? Дометиан, какво се е наредил и той на тая снимка, нали и той е член на Синода, дето осъди архонтството на врато Бинев? Аааа…чакайте, той ще каже, че архонта(княза) е там като европейски депутат…да бе аз пък какво съм заосъждал, калпазанин с калпазанин!

 5. prokimen каза:

  цитат:“Участието на всички поместни православни църкви в моята патриаршеска интронизация остави неизлечима следа в сърцето ми“, каза Негово Светейшество.“

  Защо „НЕИЗЛЕЧИМА“? Да не са го разболяли или заразили с нещо неизлечимо? да не би да е искал да каже „незАличима“?

 6. plamen каза:

  защото превеждах по малките часове, затова. като има грешка, няма ли прошка? 🙂

 7. Kerigma каза:

  в българските вътрешни работи и външни отношения е изказването: „Много е важно нашите църкви да продължат своето тясно сътрудничество, независимо от това, че в политическо отношение България днес е повече ориентирана към сътрудничество със западните страни“, отбеляза патриархът.
  България може икономически и културно да е ориентирана към Запада, но духовно винаги е била ориентирана към Изтока!

 8. Kerigma каза:

  да му е отговорил: „Много е важно нашите църкви да продължат своето тясно сътрудничество, независимо от това, че в политическо отношение Русия днес е повече ориентирана към азиатско-тоталитарен стил на управление“, заяви владика Дометиан.

 9. Kakvo e istina? каза:

  за Вас прошка няма. Ще ви гоним до дупка.

 10. plamen каза:

  …и като ни стигнете, какво…?

 11. Kakvo e istina? каза:

  Едни човек искал да отслабне и попитал приятеля си какво да прави, а този му се похвалил, че бил в един санаториум и отслабнал с 15 кг, а там имало следната програма. Една супер красива треньорка бягала пред отслабващите и им казала: Който ме хване, негова съм! И значи, казал отслабналия, аз я хванах на 20 ден. Така, нашия човек отива в същия санаториум и се връща след 20 дни отслабнал с 35 кг и приятелят му го пита: Какво стана бе човек, как можа да отслабнеш така? Ами знаеш ли, казал той, при нас смениха програмата. Като дойде един негър трньор и като вика: Аз ще бягам след вас и когото хвана мой е! Та значи, рекъл нашия човек, аз му избягах на 20-я ден.

 12. Yasen каза:

  Т.е. вие сте негри педерасти. Достойно, поздравления!
  То не, че не беше ясно де… Само дето вие на това му викате „треньори“.

 13. plamen каза:

  аз пък се сещам за един виц от бай тошово време – дето бил полулегален (тодор живков, преди девети) – а бил полу-, защото той се криел, пък никой не го търсел.

  някои гонят, без никой да бяга пред тях. полу-бегачи, един вид. а ако трябва да продължа повдигнатата по-горе сексуална тема в натрапващата се от само себе си посока „самозадоволяване“, ще ме хване срам, тъй че спирам.

 14. lyublyana каза:

  Странно чувство ме наляга като гледам подобни снимка…Аз ли нещо недоумявам…?!
  ‘Мутрите“ са вцърковени-въдворени във вярата,или вярата им прислужва…на най-високо ниво…и нама като че ли значение в каква посока гледа държавата на Изток или на Запад…истинските стойности отдавна са подменени с ефтини фалшификати…

 15. Дон Кихот каза:

  БЪЛГАРСКА МОНОГРАФИЯ ЗА РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО. – http://archiman.livejournal.com/