Стотици хиляди деца биват убивани в телата на майките сиМоже да харесате още...

2 Отговори

  1. mira каза:

    Мисля ,че и у нас трявба да има просветителска деиност по въпроса.Но тя трябва да започне от медицинските работници.На повечето от тях не им пука какво правят,стига да получават от това пари.И заради нагласата в обществото,България е една от страните в които наи лесно и „безпроблемно“ се прави аборт.

  2. Idiot каза:

    Кръстницата на моя син е акушер-гинеколог. Пее в църковен хор. Тя го изроди със секцио. След време си я избрахме да е кръстница.
    Разказа ни, че като по-млада и тя е правила аборти. Обаче в живота на всеки има момент, когато пред човека се поставя въпроса, той с чий е – Божи или на дявола. И дала недвусмислен отговор – с Бога. И животът и’ се променил. Записала Богословие. Започнала да се причестява, изповядва и пости. Духовният и’ отец и наложил епитимия – да не бъде кръстница. После се родил синът ми. Без да знаем за епитимията, ние поискахме тя да стане кръстница на нашето момче. Духовният отец и’ свалил епитимията. След обръщането и’ към Господа, тя повече не е направила повече нито един аборт. Дълбоко съжалява за всички тези аборти, които е направила.