Правилник за провеждане на канонични гей-парадиМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. Тодор каза:

  Е, поне този документ не вярвам да бъде приет скоро. Не за друго, а защото не виждам да има НЯКАКВИ ОБЛАГИ от приемането на хомосексуализма.

  По този въпрос (не знам дали да го кажа с гордост или съжаление!) според мен евангелистите ще ви изпреварят, скъпи синодални старци (или може би правилното обръщение е „синодални дядовци“ – не съм православен и затова моля да бъда извинен за подобни грешки в етикета)! Просто техния (на евангелистите) модел на „облажаване“ е по-различен. Техните приходи зависят пряко от големината на „стадото“ им – затова и непрекъснато снижават изискванията си с цел да се популяризират. Скоро ще приемат и хомосексуализма – в Европа вече го правят, тук е въпрос на още малко време понеже българите сме по-консервативни в това отношение. Но БПЦ – не мисля, техните методи са други.

  Затова предлагам да оставим всекиму неговото си – на евангелистите гейовете, на православните архонтите. Всички ще бъдат щастливи и най-сетне ще дойдат чаканите светли бъднини…

 2. Гошо каза:

  ТодорК, кой от четиримата евангелисти е приемал гейовете?!

  Иначе можем и сериозно да очакваме подобен документ – дедовьите показаха, че нямат принципи. А изобилието от хомосексуалисти сред някой монашестващи е публична тайна. Те затова са против парада – завиждат, че едни парадират, а други се крият…

 3. Тодор каза:

  [quote name=“Гошо“]Иначе можем и сериозно да очакваме подобен документ – дедовьите показаха, че нямат принципи.[/quote]
  Ще видим кой ще познае – не държа непременно да съм прав… 🙂

  [quote name=“Гошо“]ТодорК, кой от четиримата евангелисти е приемал гейовете?![/quote]
  Ако това е някаква шега, то не чатнах майтапа, сори. Аз лично говорех (ако не е станало ясно) за евангелските църкви в България.

  Поздрав и всичко най-добро. След 10-ина години – ако е рекъл Бог да доживеем – ще видим кой е бил по-прав и загубилия ще черпи по една лимонада (може и виртуално :)).