Антихристиянските погроми в ИракМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Владислав каза:

  Някой в „Европейския парламент“ се заинтересувал от невероятно странния факт (ако е факт де, трябва да се провери!), че християните също са хора (?!) и имали някакви права!…

  Чудно; чак започвам да си мисля, че нещо не е наред. Досега според „европейците” права имаха само мюсюлманите, хомосексуалистите, циганите и изобщо всички, които скандализират, тормозят, тероризират и всячески подтискат останалите. Е, да кажем, от всички уж-равноправни, те винаги са били най-„по-равноправните“. За нормалните хора, от които са и християните, се предвиждаше само задължителната „толерантност” – да търпят тормоза. И сега – О, чудо! – не мога да повярвам! – някой се сетил за арменците!… Някой говори, че нямало толерантност, защото съществуват погроми и тероризъм срещу християните!… Е, слава Тебе, Боже!…

  А що се отнася до християните… Ако наистина са такива, то никакви гонения няма да ги унищожат. Само ще ги укрепят и умножат. Могат да не носят дънки. Това не е „християнско облекло“ – напротив. Няма нищо лошо жените да са забрадени(според мен). Лошо е да са разголени и изрисувани. За да оцелее църквата не са нужни даже храмове. Искат се само ненатрапчиви неща. Те може да стават навсякъде. Да има кръщаване, свещенство, евхаристия, лична молитва, силна вяра. И готовност да умреш, ако се наложи. Но остана ли вяра на земята? (Лк18:8)

 2. ... каза:

  С една дума, това в Ирак е Джихат. А такото нещо само по един начин се спира.

 3. Владислав каза:
 4. ... каза:

  Ами според мен, религиозни фанарици до такава степен, могат да се спрат само с изтребление. Ти за друго сещаш ли се?

 5. ... каза:

  Лесно е от тук да казваме „Смирение, смирение“. Но се поставете на мястото на християните там. Нещата стоят съвсем по друг начин.

  Но сега и като се замисля, те стават мъченици, но трябвали по такъв начин да спасяват душите си. Просто ми е гадно, като чета за тези насилия.

 6. narayana777 каза:

  kogato v livan beha izklani 8 hiljdi hristieni,izrael otvori granici i spasi ostanalite,koito i do dnes blagodenstvat v stranata.za6to hristianite ot drugi darjavi ne pomognat na ednovrcite si.ili sme mnogo silni v rugaeneto na evreite,vmesto da se pou4im ot tehnoto blagorodstvo.isus e bil evrein vse pak nali?