Антихристът и вярата без любовМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. Vladimir79 каза:

  Според книгата „Печатът на Антихриста“ ЕГН и новите лични карти са етап към приемането на печата, а не самия печат. В книгата се цитират мнения на старци от Света гора, живели в наше време, които също са против новите лични карти. Смятам, че авторът на статията на места е доста краен в мненията си.
  Дано Бог да открие Своята истината на всички ни!

 2. Teodor каза:

  Амин!
  Ставал съм свидетел на фатализма, описан с тази публикация, но не съм му вярвал, не защото съм чел и тълкувал писанието толкова вещо, а защото Нашия Бог е Любов и знам, че няма да погинем!
  Всяко ново време има прогрес, който плаши неразбиращите го и неможещите да се възползват от него, но винаги Бог ни направлява и вярвайки, ние се спасяваме от подобно „малодушие“!
  Дано повече хора прочетат тази статия, за да видят едно истинско боговдъхновено мнение

 3. dani_bg каза:

  Ние, християните, трябва да обичаме Господ Иисус от все сърце и хората – като себе си и тогава няма да се боим нито от дявола, нито от антихристите, нито дори от Антихриста, ако доживеем идването му, защото Господ е с нас през всички дни до свършека на света. Трябва постоянно да се молим и да бъдем будни, и Бог няма да ни въведе в изкушение и ще ни избави от Лукавия, от Антихриста и от антихристите.

  На мен тази статия много ми харесва и споделям посланието на автора към нас-съвременните християни,цитирано по-горе!Амин!