Много шум, малко любовМоже да харесате още...

8 Отговори

 1. ... каза:

  За тази страна на нещата не се бях замислял. Хубава статия, хубаво ме изобличи.

 2. andrey каза:

  Това, както изглежда, е някаква реакция на моята реплика за Big Brother, но не разбрах дали положителна или отрицателна 🙂 . Колкото за Буш, предвижданията ми, че нашите политици ще му целунат ръка, се оказаха погрешни – те буквално му целунаха задника. Подкрепиха независимостта на Косово, която ще окрили всички сепаратисти на Балканите, и се опитаха да ни наврат и в американските планове за ПРО, тоест да ни направят мишена за руските ракети. Браво! Това не са дори безгръбначни, а някакви морски мекотели, от които можеш да направиш килимче или изтривалка – по желание.

 3. Дон Кихот каза:

  Андрей,
  .
  Има достатъчно български и чужди сайтове за политика. Защо не публикувате писанията си там?
  .
  Никой не е виновен на сърбите, че оставиха албанците да се превърнат от малцинство в мнозинство в Косово и на това отгоре изклаха хиляди от тях, с което си спечелиха завинаги омразата им.
  .
  Ясно е, че предпочитате България да е колония на Русия, но това си е Ваше частно мнение. Бил съм и в Русия, и в САЩ и трябва да Ви уверя, че каквито вяра, морал и добродетели имат обикновените американци (не измислените образи от филмите), руснаците никога няма да постигнат. За стандарта да не говорим.

 4. ЛюбимеЦ каза:

  Ако безпристрастно сравним образа на живот на руснаци и американци,определено ти „малък“ ще бъдеш 70% прав.
  Но,…:-))
  На лумпенпролетариите какво друго им остава освен да са „морални“,това е тяхната борба,тяхно амплоа и цел:sad:(
  Братята американци определено има какво да ни научат,първо да си гледаме нашия интерес а после всеки друг интерес!
  Гъзоблизането което проявяваме към руснаци или американци опеделено носи нещо:-)),но това е тактическа победа а не стратегическа!
  „Рафинираната“ безскруполност на новите ни братя е с една идея по-развита от руската,и това е единственото американско предимство.
  Ако някой открие друго:-)) ще го черпя!!
  Кълна се във „всемогъщия“ долар.

 5. andrey каза:

  Отче,
  кога съм искал „България да е колония на Русия“? Не ми приписвайте такива смешни неща, моля ви се 🙂

  Не съм американофоб в никакъв случай. Признавам, че обикновените американци са много симпатични хора. Те имат невероятни достижения в много области. Но като империя, която иска да подчини целия свят, те сами подронват своя морал и авторитет в света – губят естественото уважение, което имаме към тях. Тръгнали са по гибелния път на всички империи в историята, който е водел винаги до катастрофа.

  И аз съм бил в Русия и САЩ. Като материално ниво на живот те са несъпоставими, разбира се. Но като духовност, култура, православна цивилизация Русия определено превъзхожда Америка и е много по-близка до нас – поне такова е моето лично мнение.

 6. ... каза:

  Дон Кихот казвате да не се прави едно а после самия вие го правите. (*:

 7. петко каза:

  Споделям мнението на Андрей. Зад този кратък коментар се чувства горчилката от събитията на днешния ден. От делата на овластените, които са богоборчески и противонародни. Срам за тази, както религиозно, така и национално неидентифицирана прослойка от нашето общество, която от наше име и за своя и на западните си покровители полза, упражнява властта в Родината.

 8. Дон Кихот каза:

  Джордж Буш е открил “Паметник на жертвите на комунизма” във Вашингтон

  12 юни 2007 | 19:29 | Агенция „Фокус“

  Вашингтон. Президентът на САЩ Джордж Буш днес е открил “Паметник на жертвите на комунизма” във Вашингтон, съобщи РИА Новости.
  “До момента в столицата на нашата страна, нямаше паметник на жертвите на имперския комунизъм – идеология, която, според различни оценки, е отнела живота на 100 милиона невинни мъже, жени и деца”, е заявил Буш. Президентът на САЩ е определил откриването на паметника, като “историческо” и е приветствал присъствалите на церемонията депутати от Чехия и Унгария, чуждестранни посланици, както и граждани, пострадали от “комунистически репресии”. В свята реч при откриването на паметника, Буш е сравнил комунизма с тероризма.
  “Също както и комунистите, терористите и радикалите, които нападнаха нашата страна, се явяват последователи на смъртоносна идеология, която ненавижда свободата, репресира всички несъгласни, има експанзионистични амбиции и преследва тоталитарни цели’, е заявил Буш, цитиран от агенцията.