Гагарин – вярващ или атеист?Може да харесате още...

7 Отговори

 1. Людмила каза:

  Очарователна усмивка. Господ да го прости!

 2. В. Петров каза:

  Архимандрит П. Стефанов разказва много увлекателно своето детство. Ще бъде удоволствие да прочетем как той е решил да стане богослов и духовник и какви са били перипетиите през които се е наложило да премине.

  Отче Павеле, недейте да скромничите, а разкажете!

 3. o. Pavel каза:

  [quote name=“В. Петров“]Архимандрит П. Стефанов разказва много увлекателно своето детство. Ще бъде удоволствие да прочетем как той е решил да стане богослов и духовник и какви са били перипетиите през които се е наложило да премине.

  Отче Павеле, недейте да скромничите, а разкажете![/quote]

  Pozdravi na vsichki ot Gurzia! Az sum zapochnal da pisha svoi spomeni sus zaglavie „Kilerut“, no se kolebaia dali da gi izdam ili ne.

 4. Петров B. каза:

  Очакваме есетата!

 5. Михаил Славков каза:

  Хубав разказ наистина, но ме озадачи последното изречение. Отче, Вие мислите ли след Гърция да се преместите на Марс или Венера, след като те са ни бъдещ дом?
  Напълно е възможно да сте си заплюли някое друго съзвездие, така че ако издавате новата си книга от Гърция (надяваме се да приложите и българска версия) , то непременно включете нещичко и бъдещите си звездни планове. Ще ни бъде безкрайно интересно да узнаем как смятате да пътувате и с какво ще се занимавате там.

 6. Теология ШУ каза:

  [quote name=“Михаил Славков“]Хубав разказ наистина, но ме озадачи последното изречение. Отче, Вие мислите ли след Гърция да се преместите на Марс или Венера, след като те са ни бъдещ дом?
  Напълно е възможно да сте си заплюли някое друго съзвездие, така че ако издавате новата си книга от Гърция (надяваме се да приложите и българска версия) , то непременно включете нещичко и бъдещите си звездни планове. Ще ни бъде безкрайно интересно да узнаем как смятате да пътувате и с какво ще се занимавате там.[/quote]

  Мога да Ви уверя, че ако човечеството до края на ХХI век не промени основно своя генотип и не насели най-близките планети, то е обречено на пълна и безвъзвратна гибел. И никакви цитирания на канони и владици няма да помогнат.

 7. Теология ШУ каза:

  [quote name=“Петров B.“]Очакваме есетата![/quote]

  Може би ще завърша автобиографията си, но ще оставя достатъчно пари, за да бъде издадена след смъртта ми. Тъй като засяга редица живи хора, не искам да прекарам останалата част от живота си по съдебните зали. Много са сиви.