Швейцарският кръст срещу мюсюлманското минареМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. марин христов каза:

  Основният проблем на бившите християни в Европа не е исляма, а това, че те са бивши християни, и настоящи толерантни и/или нетолерантни атеисти, езичници, хиндуисти, бабовангисти и прочее попаробразни „исти“. Именно като такива, утре, със същата сладост ще гласуват на референдум или ще одобрят решенията на своите правителства, дори и с едно апатично повдигане на рамената си, и свалянето на кръстовете от църквите и кръстчетата от вратовете на децата ни.
  Ислямът, в съвременната му вахабитска обвивка, може да е агресивен, но става три пъти по-агресивен, когато срещу него стои аморфна атеистична, езическа и кухненско-мистическа маса консуматори. Там той ще се наложи безусловно, рано или късно, така както се е наложил в Персия, Средна Азия и Босна.

 2. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Щедростта на масоните –

  http://www.focus-news.net/?id=n1339327

 3. Ioan Jelkov каза:

  Същата тази ШНП(Швейцарска Националистическа Партия) от днеска започна кампания срещу германците работещи в Швейцария и особено срещу научните работници и медицинския персонал.
  Тия господа от ШНП съвсем са издали багажа.
  Интересно, какво ще им дойде в главите след три, четири седмици?

 4. Анита каза:

  Късно са сетили. След няколко години, мюсюлманите ще са мнозинство и ще си гласуват каквото си поискат на същия този референдум.