TV 2 – шок и ужасМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. Lakota каза:

  за тая телевизия сега чувам. Благодаря. Сега ще се разтърся с дистанционното за нея и ще я погледам, да видя какво „става“.

 2. рътеп каза:

  като цяло гледането на телевизия ми е скучно.
  Убиите си телевизорите и не им позволявайте да ви точат от мозъка 🙂

 3. stilijan каза:

  Браво за статията, тя е направо черен PR. Не е нищо повече от една реклама на тази телевизия. Цялата ни държава е покварена. Не е проблем в телевизията. Все пак всяка една телевизия си има екип който прави проучвания за това какво искат да гледат хората. Ако не я гледат какво толкова, ще се промени телевизията. Проблема не е във вестоносеца. Има толкова много рекламни билбордове, които са направо гнусни, като тези на сислей, както и на водка .. и т.н., ама сега видите ли тази е най-лошата. Стига с тази скрита реклама. Като толкова не ти харесва не я гледай, всеки си има избор. На теб като не ти харесва определена стока не я купуваш. Така е и с гледането. Така и не виждам нищо друго, освен скрита реклама в тази статия.

 4. gaitan vejdu каза:

  Изрекъл си:“всяка една телевизия си има екип който прави проучвания за това какво искат да гледат хората …“

  Но това нещо сякаш ми прозвуча като антетката на стар наш хумор. вестник, нещо от сорта, по спомен:
  „Избийте будалите и тарикатите сами ще изпукат …“.

  Верно е, че търсенето определя предлагането, но нали ние се имаме, поне мъничко, за малко повече от възжелали само и единствено железните пазарни механизми?!?!?

  Текстът си е съвсем приличен, дори.
  А ще го чуе само оня, който има сетива за тези неща.