Ако бях ангел – Приказка от небетоТеомира-Десислава Петкова е на 36 години. Има висше образование. Тя е редактор-юрист. Интересите и са насочени към правото, медиевистиката и журналистиката.

Категория: Над 18 години.

”Пътуват русалки в древна сага епична,
от която епистоли изпращат.
Битие, ранено от стрела космична
донася дихание на Серафими.
Чувам как чудно пърхат крилата им,
съзирам в очите тъжнотата им,
която изпепелява мигът земен.”
Из ”Послание”
Теомира – Десислава Петкова

Колко е вълшебно Небето със своя вечен Мир!

В неговите чудни пространства живеят всички добри Ангели. Тези благородни създания никога не са били причина за избухването на чудовищни войни, създаването на непоносима и зла експлоатация, ужасяваща бедност, грозни шантажи от всякакво естество и корупция.

Самото понятие ”престъпление” за Ангелите винаги е било, е и ще бъде пълна абстракция.

Щом Всевишният ме превърне в част от Ангелската хармония, аз ще бъда една светла Планета, която непрестанно ще се моли за Земята и нейните грешни обитатели.

Още преди да се родя и след това съм знаела, че след като абсолютният Мир съществува в Небесните простори, той задължително ще съществува и на Земята.

Човеците са длъжни да живеят в Мир, Правда и Любов, защото само по този начин ще съхранят неосквернени сърцата и помислите си.

Мирът е свързан с единството на духовния и материален Свят: ”Един за всички и всички за един!”, както се заклеваха преданите мускетари.

Ще науча всеки човек, че Иисус Христос е Белият Рицар на Мира и че мъдростта от Йешуа е Мирна.

Единствената сила, която изпраща Мира, е Господ.

Моята ”Азбучна молитва” за Света никога няма да погине, а ще го спаси и съхрани завинаги от всяко зло обстоятелство, от всяка напаст, нещастие, скръб или нужда.

И най-голямото пътешествие е започнало само с една крачка, и земната цивилизация ще я направи, колкото и невъзможен да и изглежда този подвиг. Божията ръка е пълна с благоволение и белозарна милост.

Напастите ще бъдат унищожени от светлодивния Небесен Свят.

„Ели, Ели, Лама Савахтани?“

Нима Хомосапиенс всеки миг ще се лута в позора на греха и бездната на безпътието? Победата над злото няма да е кауза пердута а реалност, която ще се извоюва с духовни, а не с плътски средства.

Човечеството може да се изцери от всяка болест, която е дошла поради грозен грях. Всяко живо същество ще бъде пример на добротворение, ръководено от Словото и Светия Дух.

Хората няма да битуват като беззащитни восъчни статуи,подвластни на всеки природен и сатанаилски каприз, а като частици от безсмъртния Ренесанс на Вярата, победила Света.

Грехът никога няма да оковава в погубващо робство душите, които ще се отрекат от себе си и ще последват Спасителя, за да победят с кръвта на Агнето и с Божия Дух.

Победителите на тленната реалия ще вкусят от дървото на живота, няма да бъдат повредени от втората смърт, ще получат от скритата мана, ще се облекат в бели дрехи, ще получат власт над народите, ще бъдат стълб в Божия храм и ще седят на Божия престол.

Всеки човек трябва да започне и да свърши деня с Молитва. Прогласът към Сакралното слово ще поучи и вдъхнови.

Високо, високо до Ангелската белочудна симфония и феерия на прекрасното. Неверието е светотатство на съвестта. Моисей не прие нито слава, нито пари.

Ако млъкнат човеците, ще заплачат птиците и ще Ви покажат празния гроб.

Ще чуете молитвата в Гетсимания и ще тръгнете устремени по белозарната Виа Долороса.

Последен досег със смъртта на безчестието и най-голямата страст – страха.

Божеството ще изцери всяка немощ и ще прокуди всяко предателство.

Новият живот ще преобрази Планетата, която изнемогва от недъзи и тогава хората ще са Ангели.

Небе в Небе се възвисява в Рая на новата епоха.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...