Ако бях ангел …Любомир Христов е от VI клас на ЧОУ „Д-р Петър Берон“. Проявява интерес към зимните спортове и компютърните игри.

Категория: До 18 години.

През погледа на един ангел, на Земята е ад, защото се извършват много убийства и други злини.

Ако бях ангел, щях да съм хранител на най-добрия си приятел, защото той е много важен за мене. Макар да не виждаме ангелите, ние често усещаме тяхното присъствие, закрилата им. Всеки човек има нужда някой да бди над него, за да го пази от ужасните неща на света.

Всъщност ангелите може и да са хора, които нямат грехове и имат подкрепата на Господ. Ако аз бях ангел, сигурно също щях да се ползвам от подкрепата на Бог заради това, че съм благороден, че обичам най-близките си хора и ги закрилям от опасностите.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...