Молитвена помощ: молба от РусияБратя и сестри, благословете! Едно православно семейство моли за вашата помощ. Пише ви един руски православен християнин – Григорий Новоселцев, гр. Ростов на Дон.

Дълго време ние не вярвахме в Бога, но после Той обърна грешните ни сърца към Себе си, а с грешните си ръце спомогнахме да се създадат нови енории в Ростов.

В отмъщение, врагът на човешкия род се обърна срещу нашето семейство. Нашият син Григорий пострада най-много. Изповедникът ни го благослови, защото синът ни е много добър шахматист – наистина е много талантливо и надарено момче; играе шахмат и стана един от най-добрите в Русия. Но никой не иска да му помогне в самоусъвършенстването; никой няма нужда от таланта му.

Помолих за помощ архиепископа на Ростов и Новочеркаск Пантелеймон. Той благослови мен и сина ми и ни каза „Потърсете някой, който да ви помогне”. Затова ви моля да се помолите за моето семейство за прослава на Православната Църква.

Божии раби: Григорий, Григорий, Марина

Превод: Пламен Сивов


Отец Стоян Бербатов: Скъпи в Христа брате,

По Божие благоволение попадате на човек, който може с цялото си сърце да ви съчувства, понеже моят син също се занимава с шахмат и е една от младите надежди на България. Единственото, което мога да ви кажа, е да не спирате да се надявате на Бога, като помните, че последната дума за нашето бъдеще има единствено Той. Неведоми са пътищата Господни. Бог със сигурност ще отреди за сина ви това, което е най-добро за него, стига молитвите ни да са искрени и да приемаме с вяра и упование, това, което Господ ни отрежда. Моля се за успеха на вашия син и на цялото ви семейство.

Бог да ви благослови!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...