Дарения за социална дейност

Чрез портала Православие.БГ имате възможност да дадете своя принос към социалните дейности на фондация Покров Богородичен – работата с деца-сираци, грижите по домовете за самотни възрастни хора, помощта за хората в тежко социално положение, както и работата с деца с увреждания. Всички получени лични и фирмени дарения се отчитат от фондацията поименно в годишния отчет и подлежат на одиторска заверка.

От тази страница можете да направите дарение и за социални каузи и кампании за набиране на средства (например, за скъпоструващи лечения), обявени в портала. Необходимо е само в основанието за дарението си да посочите конкретната кауза или кампания, за която желаете да бъдат използвани дарените от Вас средства.

 

За дарения чрез PayPal (вкл. с кредитна или дебитна карта) или чрез българската система ePay, натиснете съответните бутони.

 

Описание Сума
Социални каузи BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

За дарения чрез банков превод:

 

 

Титуляр: Фондация Покров Богородичен

Банка: Райфайзен Банк

Адрес на банката: ул. Самуил 87, София 1303

IBAN: BG92RZBB91551067092215

BIC код: RZBBGSF

Основание: Дарение за … (посочете каузата или кампанията)

 

Коментари

коментара

Близки теми:

2 коментара

  1. Йорданка Маринкова каза:

    Здравейте ,не знам дали това е точното място за въпроса който имам , но ще попитам:
    Искаме да изградим манастир в нашето малко селце и искам да Ви попитам има ли някакъв регламент за събиране на дарения и изискват ли се някакви документи за целта,защото ние нямаме възможност да го направим със лични финанси и искаме хората от селото и околностите ако иматвъзможност който с каквото може да ни помогне. Сградата е изградена остава само изографисването .олтара и иконите.и другите неща които трябва да се направят (не съм много компетентна ) 😳
    Благодаря предварително!

  2. Пламен Евгениев Сивов каза:

    Здравейте. Нормалният подход в случая е да се обърнете първо към съответния митрополит, към чиято епархия е Вашето село. Можете да учредите църковно настоятелство (в митрополията ще Ви обяснят как става това) и съответно да обявите набирателна сметка на името на настоятелството. Така ще можете да отчитате даренията и съответно хората ще имат доверие да дават дарения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × one =

*