Дарения за Православие.БГДраги приятели,

Порталът Православие България е самостоятелен проект в рамките на фондация Покров Богородичен – нестопанска организация, работеща в полза на Българската православна църква.

За да продължи работата си, порталът разчита на подкрепата на своите читатели. Ако симпатизирате на нашите усилия и имате възможност да помогнете, Вашето дарение ще бъде прието с радост, благодарност и отговорност.

Дарението Ви ще ни даде възможност да разширим дейността на портала, като включим в него повече новини, актуални текстове и други ресурси – което пък ще допринесе за цялостното развитие на така необходимото днес информационно присъствие на Православието българското интернет пространство.

Ако решите да направите дарение, не забравяйте да се свържите с нас предварително. Фондацията не приема дарения от организации със сектантски или анти-православен характер, анонимни дарения, както и дарения, направени при неприемливи условия.

За дарения чрез PayPal (вкл. с кредитна или дебитна карта) или чрез българската система ePay, натиснете съответните бутони.

За дарения чрез банков превод:

Титуляр: Фондация Покров Богородичен

Банка: Райфайзен Банк

Адрес на банката: ул. Самуил 87, София 1303

IBAN: BG92RZBB91551067092215

BIC код: RZBBGSF

Основание: Дарение за Православие.БГ

Please follow and like us:

Коментари

коментара

БЛИЗКИ ТЕМИ:

Споделете в социалните мрежи