Дарения за Православие.БГДраги приятели,

Порталът Православие България е самостоятелен проект в рамките на фондация Покров Богородичен – нестопанска организация, работеща в полза на Българската православна църква. За да продължи работата си, порталът разчита на подкрепата на своите читатели. Ако симпатизирате на нашите усилия и имате възможност да помогнете, Вашето дарение ще бъде прието с радост, благодарност и отговорност.

Дарението Ви ще ни даде възможност да разширим дейността на портала, като включим в него повече новини, актуални текстове и други ресурси – което пък ще допринесе за цялостното развитие на така необходимото днес информационно присъствие на Православието българското интернет пространство.

За дарения чрез PayPal (вкл. с кредитна или дебитна карта), натиснете бутона. Ако искате да станете редовен дарител, изберете опцията „Make this a monthly donation“ от страницата на PayPal.

[paypal_donation_button]

За дарения чрез банков превод:
Титуляр: Фондация Покров Богородичен
Банка: Райфайзен Банк
Адрес на банката: ул. Самуил 87, София 1303
IBAN: BG92RZBB91551067092215
BIC код: RZBBGSF
Основание: Дарение за Православие.БГ

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...