Над Изтока и ЗападаМоже да харесате още...

10 Отговори

 1. victory каза:

  Андрей на кого да опонирам на Тебе или на Aвтора.И в двата случая това не съвпада с истината.Най малкото защото ние с тебе в това число и автора ,не сме хората които да съдим когото и да било.Излишно е да казвам ,че; БУДА,ИСУС ХРИСТОС и АЛЛАХ СА ЕДИН И СЪЩ БОГ.Но ти напомням притчата с онзи монах който грешал ,но никого не осъдил.Когато дошло време да се представя пред Бога.Дошъл Ангела и му показал свитъка на който са записани греховете му.Тогава Монаха му отговорил да греших ,но никого не осъдих.Ангела скъсал свитъка и си тръгнал ,а Монаха бих приет в рая.Защото казано е не осъждай и няма да бъдеш съден.Има много неща които са пропуснати а именно че всички хора са братя,независимо от религията им.Как ще кажеш на някого извади сламката от окото си,когато в твоето има греда.Не разбирам в случая как се обвинява някой че е неверник. Когато ние сами не сме в състояние да отсъдим кой до каква степен вярва.Кои сме Ние да го Правим след като СЪЗДАТЕЛЯ ги е помилвал.Колкото до отстъплението на някой братя в Христа.Направили са го така е, и в този аспект един въпрос:Защо се местат свещниците в Храмовета назад.То е свещта е общение с Бога.преместени назад не е ли отдалечаване от Бога.Успех.

 2. Дон Кихот каза:

  Щях да пътувам, но се отказах, защото се сетих за един цитат от индийския епос „Махабхарата“, който гласи: „Има три нещастия в живота на човека – да тръгне на път в дъжд; да е млад и да е нещастен в първата си любов; да е стар и да няма пукната пара“.

 3. glory каза:

  Да victory, излишно е да казваш 1000 пъти едно и също,или си перни един шамар,или тръгвай на някъде,защото вече ни изтормози душите.

 4. glory каза:

  Поздрави на Дон Кихот,много, ама много ме разсмя и камък ми падна от сърцето,както се казва :-))

 5. glory каза:

  А публикуваното тук ми хареса 🙂

 6. victory каза:

  Никъде не възнамерявам да ходя,още по малко да правя удоволствие на хора като тебе,които предпочитат интерпретаций които галят ушите,но не и да чуят истината.Да я възприемат не могат,тя е твърде тежка за раменете им.

 7. glory каза:

  Ох ,остава ни да те местим като свещниците тогава.

 8. 1978 каза:

  hristos e p1tqt, istinata i jivota…. ne allax ili buda… ti da ne bi da polu4ava6 ve4er novi poslania ot vsevi6nia….

 9. Makedonski каза:

  „Географски Балканът е между Изтока и Запада“….сиреч по средата…идва ми асоциация с посредственост!:-))))

 10. Грешник каза:

  Точно казано: „Географски Балканът е между Изтока и Запада; духовно той е над тях“. Това е истината! СЛАВА НА ОТЦА И СИНА И СВЕТИЯ ДУХ ВОВЕКИ. АМИН.