Молитва в съкровените мигове на новолетиетоМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Фокус: Как се отразява постенето върху организма?

  д-р Огнян Симеонов: Доста добре се отразява, защото човек се пречиства от типовете отрови. Препоръчвам много това хранене. Но хората го правят предимно с цел някакво отслабване. Много малък процент от тях го правят с цел пречистване. Това е пречистване на душата и духа.

  http://www.focus-news.net/?id=f10989

 2. SamoLiubovtaSpasiava каза:

  Толкова много от професора не бях чел от него до сега, въпреки че имам отличен по неговия предмет. Това показва колко голяма роля има тоя сайт, колко е важен и ценен.
  Словото на Хубанчев е много красиво, като картина е…
  Наистина човекът е творец и в това е подобен на Бога също. Но човекът сътвори злото, страданието и смъртта… Така както предчовешките същества, които паднали, сътворили друг световен ред, нехармоничен на Божия.
  В свободата на човека да твори зло е било необходимо да се разделят хората, да се отделят от ангелите и небесния свят, да бъдат запратени в „кожените дрехи“ на тези човешки тела, потънали са в забрава на Бога, за да изпитат и преживеят своя план за свят, в който по-силния печели и няма един бог, но всеки може да става бог от време на време. Така и днес с мизерната и погрешна демокрация, с разделенията на държави и касти, ние сме разделили и Църквата, презираме се едни други… Църквите като човеците се възгордяли и всяка поставя себе си над другите, а за другите предрича адски мъки или глуповат край.
  Всичко това е тъжно, но Бог е премъдър и съвършен, така че ние уповаваме, че той е предвидил пътищата ни да се върнат при него, църквата да стане единна и хармонична, с диалог между църквите, както има диалог между органите в човешкото тяло.
  А накрая да се осъзнаем, така че да се върнем в Небесата, да изчезнат от Творението страданието, злото и смъртта, вечно да има правда, любов и блаженство зса всички. Бог иска това, а Бог е всемогъщ. Амин.

 3. Рътеп каза:

  „църквата да стане единна и хармонична, с диалог между църквите, както има диалог между органите в човешкото тяло.“

  Ти май си вярваш, ДА ти си вярваш хахах.
  Всички да целуваме ръка на папата м?
  хаха не мерси.