С книга в трудни дниСкъпи приятели, във време на изпитания, когато сме изправени пред нелеки избори и решения, във време на изолация, когато се налага да променим начина си на живот, да не виждаме близките си хора и да останем вкъщи, качествената книга може да бъде истинска подкрепа. Особено книгата, която е родена от вярата, духовния опит и любовта на църквата. Екипът на Издателство за православна литература „Омофор“ вярва, че изданията му са точно такива.

Въпреки трудната ситуация и ограничителните мерки, издателството продължава да работи за вас. Ще продължи да ви доставя книги чрез пощенски и куриерски пратки. Всички свои издания ще предоставя с отстъпка от 20%.

Ако искате да избегнете пощенските и куриерските такси, заповядайте на място в офиса на издателството, за да закупите избраните от Вас заглавия. За Ваше улеснение, можете да направите това всеки вторник и петък от 12.00 до 18.00 ч. Всяка закупена от офиса на издателството книга ще получите с 30% отстъпка.

Може да разгледате книгите на ИК „Омофор“ в този каталог или на сайта на издателството.

За да поръчате книга, се свържете със сътрудника по разпространение на изданията Ивайло Недков на ел. адрес: omophor.dealer@gmail.com или телефон: 0886 149 991; както и с Ралица Кръстева, email: ralitzakr6steva@gmail.com, телефон: 0889438864.

Бъдете здрави, пазете се и и пазете здравето на хората около вас!

Екипът на ИК Омофор

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...