Великите българиМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. milen каза:

  а, сещам се как избраха Петър Стоянов за личност на ХХ в. та същото и тук – защо е нужно да се противопоставят Левски и примерно Ботев? Единият на първо място, другият на второ, Петко войвода на трето…и някой като ахмед доган на четвърто.

 2. Альоша каза:

  Щом ще избираме най-великия българин би трябвало да го избираме от ДОКАЗАНО ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ, а не от 150 личности, между които и такива със съмнителна патриотична биография. Меко се изразих за двойните агенти и национални предатели като Петър Стоянов, Ахмед Доган и т.н.
  В хубава насока ви е насочена статията, но съжалявам, че рекламирате тази поредна телевизионна игра, с която БНТ си прави реклама, опитва си да си оправи имиджа и да си вдигне рейтинга.
  Честно казано и аз участвах и дадох своя глас за свети Пайсий Хилендарски, който и днес трябва да напише подробно ВЯРНАТА „История славянобългарска“ !

 3. Idiot каза:

  Там са попаднали имената на твърде малко български светци. Общият им брой до момента е 84, ако се вярва на pravoslavieto.com.
  Отделно се възмущавам, че там няма нито един български учен. Джон Атанасов не е такъв. Защо го няма акад. Димитър Иванов или акад. Наджаков, а може би никой не знае кой е инженер Антонов?
  По това, кои са най-великите българи може да се съди какъв е народът ни.
  Това е моето мнение. Може и да не хареса на никого.