Студено еМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Вземай греблото от мазата и отивай да ринеш сняг пред блока! Хем гимнастика, хем изпълнение на християнски дълг, хем лекарство против депресия.
  .
  Шегата настрана, но много ме дразнят тези безкрайни и прекалени благопожелания по повод Коледа и новата година. Те не са нищо друго, освен вербална магия. Българите като примитивен народ продължават да вярват, че чрез уподобяване могат да влияят на природата и да я подчинят на своята воля. Но Бог се подиграва с такова погрешно мислене и неслучайно точно по това време на годината стават най-много катастрофи и падат най-много жертви.

 2. Idiot каза:

  Sad but true.

 3. Дон Кихот каза:

  ЕДНА УНИКАЛНА ПЕВИЦА – РЕНДИ КРОУФЪРД
  http://blog.360.yahoo.com/pavel_st_georgiev/

 4. Ангел Небесен каза:

  67-годишен мъж е починал в дома си на ул. “Лозенград” в Шумен, това съобщиха от полицията. Той е живеел сам. Трупът е бил открит от съседи.

 5. savchev каза:

  Наистина писаното от Дария е вярно че най голямото бетствие което ни е сполетяло е зимата в душите ни.Да ме прощава БОГ аз също не правя изключение.

 6. Danine каза:

  За съжаление ще си останете неопровергана.
  Няма спотаено християнство нито в душите ни, нито в живота ни, нито в Църквата ни. Няма – „българското“ го уби.

  Едва ли ще Ви успокои това, че някой е по-черноглед от Вас. Има обаче нещо много хубаво – животът е кратък, има лимит, а после…дано Бог е милостив към нас. Ама май съм чувала, че Той е Обичта, Истината, Милостта. Значи и надежда има 🙂