КатастрофатаМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. Idiot каза:

  Основоположникът на класическата китайска военна теория е написал в своя единствен трактат, че „Връх на нехуманността е да се плаче за умрелите“. Ако Ви звучи цинично, ще попитам, а можеше ли да се направи така, че да няма мъртви и да не се плаче?

 2. toshev2006 каза:

  Не вярвам някой да обвинява Бог за нашите беди? Ако едно изказване:“Че бедите които ни се случват са за наша поука“ е разбрано погрешно, причината е в този ,който го чете.Бог не причинява страдание. В кн.“Иов“ четем, че причинител на човешкото страдание е сатаната. Бог само допуска неговите действия за възможни, и по поговорката , използва “ всяко зло- за добро“.А защо бедите преобладават през постите, може би за да се прекърши нашата самоувереност в живота и да осъзнаем колко ни е нужно да живеем с Бога.Някак си страданието да ни отрезви от пристрастие към земното и да зажадуваме за Бога, с ъс смирение, с пост и молитва.

 3. Tavor 1975 каза:

  Това което бих коментирал…..но не намирам
  сили!

 4. RSA каза:

  И ще отрие Бог всяка сълза от очите им, и смърт не ще има вече; ни жалейка, ни писък, нито болка няма да има вече, защото предишното се мина.(Откровение.21:4)