Протестиращият човекМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. А.Димитрова каза:

  Много съдържателна статия. Дано повече хора я прочетат и осмислят! Силата на българския народ е в силата на Божието слово!

 2. Венета каза:

  „Уникалното е, че протестът е с надеждата да направи политиците по-добри, но той прави по-добри и самите протестиращи.“
  Аз може и да не съм толкова учена в богословието като тази девойка за това бих искала тя да обясни, израз на какво е лозунгът МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО издигнат от протестиращите, на мен не ми прилича на доброта.

 3. Пара Лжин Страхлинчи каза:

  Духовните революционери са необходими на хората, който организират протестите и животът в царството на бюрокрацията, номенклатурата и лъжата – благодатен паричен извор на много семейства, изграждащи и живеещи в духовната революция. За протестите се знаеше много преди тях, другото и по-интересно остава в бъдещето. Ще оберем плодовете на духовното свободомислие след година или две.

 4. Страхо каза:

  Българите са смачкани, притиснати и зависими, затова играта и свободомислието на нашенския потребител се е превърнала в трагикомедия на пародията. Народа сваля едните и качва другите. Народа избира, народа вярва, народа играе, народа носи духовността на гуруто и сектата, народа избира и други прибират. Духовните революционери, обаче не се предават. Спете спокойно деца, ще разкрием и накажем лошите и незаслужилите народната любов!!!!!!