Гласувайте за най-добрата статия 

Продължава гласуването на публиката в конкурса „Пътят на словото”, организиран от фондация "Покров Богородичен" и портала "Православиe.БГ". Може да гласувате за най-добрата статия оттук.

 

Гласуването ще продължи до 3.4.2008 г. Награждаването ще се състои на 4 февруари, понеделник, в 18 часа, в зала „Вяра“ на Столична библиотека, площад „Славейков“ 4. В програмата, освен обявяването на избранниците на публиката и журито е предвидена и дискусия по проблемите на Православието и християнската журналистика в България.

Входът е свободен, поканени са всички, които имат интерес към актуалното състояние на християнската тема в медиите.

"Пътят на словото" е първият по рода си журналистически конкурс в България, стимулиращ развитието на православна християнска журналистика. Чрез него ще се определят годишни награди за най-добри публицистични материали, свързани с Православието в България.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...