Конкурс
На 11 декември 2005 Духовно-просветният център към храм „Св. Архангел Михаил”, гр. Варна, организира конкурс за записване в школата по изящно слово, съобщиха от пресслужбата на Обществен комитет Православни ценности.

Желаещите да участват в конкурса ученици от втори до осми клас ще трябва да подготвят стихотворение или откъс от проза.

С помощта на ръководителката на школата г-жа Мария Гинкова, актриса от Варненския театър „Стоян Бъчваров” в продължение на шест месеца децата ще усвояват техника и култура на говора, пластични умения, анализи и сценични реализации на художествени текстове от литературата и драматургията, ще подготвят театрална постановка.

Конкурсът ще се проведе на 11 декември, неделя, от 11.30 ч. в храм „Св. Архангел Михаил”, ул.”27 юли” № 9; тел. 614-691.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...