Благотворителен коледен базар за децата с увреден слух



bazarНа 5 декември (сряда) от 19 ч. столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22) ви очаква на Благотворителния коледен базар на Неделното училище за деца с увреден слух и деца в норма към Енорийския център на храм „Св. св. Кирил и Методий“ в София.

Средствата, събрани от разпродажбата на коледни подаръчета, изработени от децата, ще бъдат използвани за поклонническо пътуване до Рилския манастир през пролетта.

Неделното училище бе открито през 2007 година, което даде възможност на деца с увреден слух, наравно с другите свои връстници, да получават знание за евангелските истини.

Заповядайте на 5 декември в „Къща за птици“, за да сбъднем заедно коледното им желание!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...