ИК Омофор със свой щанд на Панаира на книгата


На 3 декември отвори врати  XXVII Софийски панаир на книгата, организиран от Асоциация „Българска книга” съвместно с Националния дворец на културата и Столична община. Над 200 издателства от България и чужбина ще представят своите издания в Националния дворец на културата от 3 до 7 декември. Специален гост на панаира е Руската федерация.

Издателство „Омофор” е един от редовните изложители на православна литература и ще зарадва своите читатели както с най-новите си издания, така и със специална отстъпка за всяка закупена книга.

Заповядайте на нашия щанд 306!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. hoho каза:

    Умер Патриарх Московский и всея Руси Алексий Второй
    Об этом сообщил ИТАР-ТАСС руководитель пресс-службы Московской патриархии священник Владимир Вигилянский. „Патриарх Алексий скончался. Это произошло сегодня утром“, – сказал он.