„Къде е истината?“ – среща с Клаус Кенет в СофияНа 3 май, четвъртък, в София гостува немският православен писател и проповедник Клаус Кенет, автор на книгата "2 милиона километра в търсене на любовта". Фондация Покров Богородичен ви кани на среща-разговор с него в наскоро откритото ателие-книжарница "Къща за птици".

На срещата ще научите за духовните търсения на Клаус Кенет – от будизма, индуизма, различни окултни учения и практики – до православното християнство. Как един човек, роден в края на Втората световна война, преживял ужасяващи психологически травми от "християни" в детството си, посвещава живота си в търсене на Истината – един драматичен и истински разказ за смисъла на търсенето и неговите духовни плодове.

Ще можете да получите автограф върху книгата "2 милиона километра в търсене на любовта" и да зададете вашите въпроси на автора. Беседата ще протече под наслов "Къде е истината?". Начален час: 18.00 часа. Място: Къща за птици, ул. Проф. Асен Златаров 22, София. Вход свободен.

За потребителите на Фейсбук: потвърдете участие от този линк >>>

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...