„Псалтикиен постен триод” – новата книга на издателството на Руенския манастир


„Псалтикиен постен триод” е новата книга на издателството на Руенския манастир. Книгата, която вече се намира в църковните книжарници и канаскии, е 1-ва част от тритомна поредица и включва богослужебните текстове от Неделята на митаря и фарисея до Вечернята на Цветница.

Песнопенията са предадени с невмен нотопис, а текстът е на църковнославянски език, като правописът е съобразен с ненотирания Триод и Пентикостар.

Книгата е част от поредицата „Църковен клир”. Твърдите корици и шитото тяло правят изданието изключително подходящо за богослужебната практика.

За контакти с Манастирско издателство:
тел. 02/843 78 82; е-mail: manastirsko_izdatelstvo@radiosion.bg

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...