Семинар-дискусия „Интеграция на незрящи в информационното общество”Днес, 2 ноември 2005 г., се организира семинар „Интеграция на незрящи в информационното общество”. Събитието е съвместен проект на фондация Тайм и фондация Хоризонти. Начало 16 ч., зала „Рила”, Интер Експо Център – София.

От семинара може да научите повече за това какво е необходимо на един сайт, за да се чувства незрящият потребител „като у дома си”.

Целта на подобни инициативи в България е да запознаят българското общество с нуждите на незрящите хора в информационна среда.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...